Στιγμιότυπο από την εκκίνηση των αγώνων.

Οι Δημήτρης Καρακώστας (αριστερά) και Χρήστος Παπανικολάου (δεξιά) με τις μοτοσυκλέτες τους.

Βαλκανικό: Ξανά νίκες για Παπανικολάου-Καρακώστα

Οι δύο νεαροί Έλληνες έλαμψαν και πάλι στους 3ο και 4ο αγώνα του Βαλκανικού πρωταθλήματος, που έγιναν και πάλι στις Σέρρες. Δείτε περισσότερα.

Ψηλά κράτησαν την ελληνική σημαία ο Χρήστος Παπανικολάου και ο Δημήτρης Καρακώστας, στον 3ο και 4ο αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος στις Σέρρες. Οι δύο αναβάτες κέρδισαν στις κατηγορίες SSP300 και Supersport, σε ένα αγωνιστικό διήμερο που είδε και άλλους Έλληνες να σημειώνουν επιτυχίες.

Ο Παπανικολάου κέρδισε ξανά και στους δύο αγώνες Σαββάτου και Κυριακής, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για μια πανίσχυρη παρουσία στον χώρο των αγώνων. Με 4 στα 4, βρίσκεται στην βαθμολογική κορυφή. Μάλιστα, ο πρώτος αγώνας από τους αγώνες, αυτός του Σαββάτου, διακόπηκε λόγω βροχής. Δύο δεύτερες θέσεις σερί, στην ίδια κατηγορία, έφερε ο Γιάννης Περιστεράς, ενώ στα 125 κυβικά ο Αντώνης Αβραμόπουλος κέρδισε και τους δύο αγώνες.

Στα supersport, ο Καρακώστας αυτή την φορά ήταν σε ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο και είχε την δυναμική, να κερδίσει και τους δύο αγώνες. Αυτή την φορά είχε πιο έντονο ανταγωνισμό, ο οποίος όμως δεν στάθηκε αρκετός να τον σταματήσει και ο Καρακώστας στέφθηκε νικητής εις διπλούν –κερδίζοντας μάλιστα τον αγώνα της Κυριακής με διαφορά 2 δεκάτων!

Στα superbikes, ο Λευτέρης Πίππος αντιμετώπισε ατυχία και ενώ τερμάτισε στην 5η θέση το Σάββατο, δεν μπόρεσε να πάρει καλό αποτέλεσμα την Κυριακή. Δύο ακόμη Έλληνες μπόρεσαν να βρεθούν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, οι Βάμβας και Δέσκας, που κέρδισαν τοτουςυριακάτικους αγώνες F1000 και F600 αντίστοιχα.