Δηλώσεις απελπισίας από τον Valentino Rossi, στην δύση των δοκιμαστικών της Ταϋλάνδης...

«Βασιζόμαστε...στη μοίρα»

Ο Valentino Rossi παραδέχεται ότι η Yamaha αντιμετωπίζει ακόμη προβλήματα με την αγωνιστική μοτοσυκλέτα της, λέγοντας ότι τα πράγματα είναι πια πολύ δύσκολα...

Τα προβλήματα για την ομάδα της Movistar Yamaha συνεχίζουν. Μετά την κακή σεζόν του 2017, οι δοκιμές της Ταϋλάνδης μόνο ικανοποιητικές δεν ήταν για την ομάδα αλλά και τον Valentino Rossi. Ο «Γιατρός» ανέφερε τον προβληματισμό του, ότι η ομάδα δεν θα καταφέρει να είναι αρκετά ανταγωνιστική, μέχρι τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ στις 18 Μαρτίου.

«Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρεις ποτέ τι να περιμένεις, είναι σαν να παίζεις χαρτιά. Όλοι όμως είναι πολύ δυνατοί και πολύ κοντά σου. Τα περσινά προβλήματα επέστρεψαν και δεν ξέρεις τι μπορεί να αλλάξει από το πρωί μέχρι το απόγευμα, πόσο μάλλον από την μία μέρα στην άλλη!»

«Είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση, η οποία μου συμβαίνει μόλις δεύτερη φορά στην καριέρα μου. Ήταν ένα πολύ δύσκολο τεστ για την Yamaha, ήμουν πιο χαρούμενος στην Μαλαισία, ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα καλυτερεύσουν στο Κατάρ»

Ο Rossi υπογράμμισε ότι άποψη του είναι ότι τα ηλεκτρονικά ευθύνονται: «Ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε κυρίως στα ηλεκτρονικά, αλλά δεν νομίζω ότι θα έχουμε κάτι νέο σε αυτό μέχρι το επόμενο τεστ, στο Κατάρ. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να πάρει αρκετούς μήνες για να φτιαχτεί...μέχρι τότε, βασιζόμαστε στην μοίρα.» Μια ιδιαίτερα απαισιόδοξη δήλωση από τον άσσο των αγώνων, που καταδεικνύει πόσο μεγάλος είναι ο προβληματισμός μέσα στην ομάδα...