Τι είπε για την ομάδα του ο Aleix Espargaro;

«Βελτίωση ή φεύγω!»

Ξεσπά ο Espargaro με σαφείς αιχμές προς την ομάδα του, λέγοντας βαριές κουβέντες μετά από έναν κακό αγώνα στο Κατάρ. Δείτε τι είπε…

Το προηγούμενο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο ήταν μάλλον άσχημο για την ομάδα της Aprilia στα Moto GP: Τόσο ο Scott Redding όσο και ο Aleix Espargaro έμειναν έξω από τους πόντους. Ο Ισπανός αναβάτης όμως νιώθει ότι έχει να πει αρκετά και «ξεσπαθώνει» με δηλώσεις του, χωρίς να αφήνει περιθώρια για υποννοούμενα.

Ο Espargaro πετά το μπαλάκι στην ομάδα του, λέγοντας ότι θέλει να δει αρκετά περισσότερα: «Δεν είμαι ο Rossi και το ξέρω. Δεν είμαι αναβάτης ανάμεσα σε αυτούς που διεκδικούν τίτλο, αλλά δουλεύω περισσότερο από όλους. Και θέλω αυτό να το εκτιμούν. Θα ήθελα να συνεχίσω μαζί τους αλλά προς το παρόν είμαστε πολύ μακριά από την κορυφή»

Ο αναβάτης συνέχισε λέγοντας: «Δεν είμαι 22 χρονών και δεν θα είμαι πάντα μπροστά. Νομίζω ότι είμαι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, θέλω να παλέψω για βάθρα, αλλά πρέπει και η μοτοσυκλέτα να μπορεί να το ακολουθήσει αυτό!»

Ο Espargaro βρίσκεται ακόμη στην αρχή των διαπραγματεύσεων με την Aprilia και, προφανώς, με τις δηλώσεις του αυτές επιθυμεί να πάρει περισσότερα από την ομάδα. Εσείς συμφωνείτε μαζί του;