Benelli: Ανεπανάληπτη προσφορά Leoncino Trail

Η Benelli γιορτάζει τον ένα χρόνο συνεργασίας με την Motoway και κάνει μια απίστευτη προσφορά έκπτωσης για το Leoncino Trail! Δείτε περισσότερα…

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Η Benelli ήρθε στην χώρα μας και έκανε γρήγορα τεράστια επιτυχία, χάρη στις ποιοτικές, μοντέρνες και πάνω από όλα, εξαιρετικά προσιτές μοτοσυκλέτες της. Πριν έναν χρόνο, η συνεργασία Benelli και Motoway έθεσε τις πρώτες βάσεις ξεκινώντας δυναμικά την αντιπροσώπευση της Ιταλικής εταιρείας.

Τώρα, μετά από την εξαιρετική υποδοχή που οι Έλληνες επιφύλαξαν στην εταιρεία, Benelli και Motoway το γιορτάζουν με μια πολύ δυνατή προσφορά. Αν λοιπόν θέλετε να αποκτήσετε το Benelli Leoncino Trail, την πιο περιπετειώδη έκδοση του ρετρό μοντέλου, μπορείτε να το κάνετε δικό σας στην τιμή των 5.900 ευρώ, από 6.800 ευρώ αρχικής τιμής! Μιλάμε δηλαδή για μια έκπτωση 900 ευρώ!

Η μεγάλη αυτή επετειακή προσφορά αφορά περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών Leoncino Trail και αναμένεται λόγω της μεγάλης ζήτησης να λήξει άμεσα μέσα στις επόμενες ημέρες.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας ανά ημερομηνία παραγγελίας.   

 
Μην χάσετε λοιπόν την ευκαιρία, να απολαύσετε τον μοναδικό χαρακτήρα του Leoncino Trail σε μια τιμή που θα σας κάνει να τρίβετε τα μάτια σας! Επικοινωνήστε σήμερα με την αντιπροσωπεία Benelli και προλάβετε το δικό σας, εορταστικό Leoncino Trail!