Οι φωτογραφίες που συνδέονται με το νέο Benelli TNT 600

Οι φωτογραφίες που συνδέονται με το νέο Benelli TNT 600

Οι φωτογραφίες που συνδέονται με το νέο Benelli TNT 600

Benelli: Εντοπίστηκε το νέο TNT 600;

Επιστρέφει σύμφωνα με ξένα μέσα, το Benelli TNT600 μετά από ένα διάστημα απουσίας από την αγορά της Ευρώπης. Δείτε περισσότερα.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Κάποιες φωτογραφίες από το εργοστάσιο της Benelli, που είδαν το φως της δημοσιότητας, συνδέονται άμεσα με ένα πιθανό, νέο TNT 600. Πρόκειται για το τετρακύλινδρο σε σειρά, μοντέλο της Benelli το οποίο εδώ και αρκετό καιρό δεν είναι μέρος της γκάμας της, όμως… παίζει να επιστρέψει σύντομα.

Δείτε τις εικόνες. Φαίνεται ότι η Benelli ανανέωσε το TNT 600, πριν το φέρει στην αγορά ξανά, πιθανόν το 2020 ή το 2021. Η μεγαλύτερη αλλαγή έχει να κάνει με την εμφάνιση, με το μοντέλο των φωτογραφιών να φαίνεται τελείως διαφορετικό και αρκετά πιο επιθετικό σε εμφάνιση από το προηγούμενο TNT 600 (που λεγόταν και BN 600 επίσης).

Το BN600 είχε πιθανώς πέσει «θύμα» των πιο αυστηρών προδιαγραφών Euro 4, κάτι που συνέβη με πολλά τετρακύλινδρα μοντέλα (όπως και πρακτικά με όλα τα 600άρια sportbikes, για παράδειγμα).  Αρα, αν μιλάμε όντως για νέο μοντέλο, πρέπει σίγουρα να περιμένουμε και μια αναβάθμιση ή αλλαγή στο μοτέρ, το οποίο απέδιδε 85 ίππους.

Κατά τα άλλα, πέρα από την σαφώς πιο μοντέρνα εμφάνιση, το μοντέλο φαίνεται να μένει ίδιο με τον προκάτοχό του σε βασικά δομικά σημεία, όπως το πλαίσιο και οι αναρτήσεις. Περιμένουμε και περισσότερα.