Στιγμιότυπο από την ανακοίνωση των νέων μοντέλων της Benelli, στην CIMA.

Benelli: «Πρεμιέρα» για TRK 800 και άλλα δύο μοντέλα

Επιβεβαίωση των σεναρίων για το νέο TRK 800 και σύντομη ματιά στα επερχόμενα σχέδια της, έκανε η Benelli στα πλαίσια της CIMA. Δείτε περισσότερα.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Η Benelli ετοιμάζεται για τα επόμενα βήματα της και, φυσικά, το πιο «hot» θα είναι το TRK 800. Η μεγαλύτερη adventure μοτοσυκλέτα της εταιρείας, που θα κορυφώσει την γκάμα, αναμένεται έντονα εν μέσω της έκρηξης δημοτικότητας της κατηγορίας και η Benelli  πλέον το ανακοίνωσε και επίσημα, στην έκθεση CIMA της Κίνας.  
 
To TRK 800, λοιπόν, θα αποτελεί μέρος της γκάμας της Benelli το 2021, κάτι που ήταν αναμενόμενο αφού πολλές εικόνες του μοντέλου κυκλοφόρησαν τους προηγούμενους μήνες, ακόμη και από δοκιμές του στο δρόμο. Όμως η Benelli δεν έμεινε μόνο εκεί, ανακοινώνοντας 2 ακόμα μοντέλα.
 
Το πρώτο από αυτά, είναι το Leoncino Cross, το οποίο, παρά το ότι δεν αποκαλύφθηκαν πολλές πληροφορίες ακόμα, θα είναι μια ακόμα έκδοση του Leoncino, πιθανότατα με έντονο off-road προσανατολισμό. Το επόμενο μοντέλο είναι το TNT 899, το οποίο τοποθετείται φυσικά στην κατηγορία των naked sport μοτοσυκλετών. Από όσα έχουν γίνει γνωστά, το TNT899 θα φέρει έναν νέο τρικύλινδρο κινητήρα, χωρίς περισσότερες πληροφορίες προς το παρόν. Φυσικά αυτό που δεν κρύβεται είναι η πρόθεση της Benelli, να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Yamaha MT-09, με την νέα TNT.
 
Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται.