Benelli TNT 600: Οι “διαρροές” συνεχίζονται

Μετά τις ερασιτεχνικές φωτογραφίες χαμηλής ανάλυσης, έρχεται άλλη μια “διαρροή”, αλλά αυτή τη φορά η εικόνες είναι πιο αποκαλυπτικές. Δείτε το νέο TNT 600.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Πριν τρεις εβδομάδες μας είχαν απασχολήσει μερικές φωτογραφίες χαμηλής ανάλυσης του ΤΝΤ 600 που φαίνεται να είχαν τραβηχτεί από το εργοστάσιο της Benelli. Τώρα, είδαν το φως της δημοσιότητας πολύ πιο καθαρές εικόνες που προέρχονται από κατοχύρωση πατέντας στις οποίες διακρίνονται κάποιες διαφορές.

Η μεγαλύτερη έχει να κάνει με τον εμπρός προβολέα, με τον οβάλ που είχαμε δει, να δίνει τη θέση του σε έναν πιο μοντέρνο και μάλιστα διπλό. Οι σωληνώσεις της πολλαπλής εξαγωγής καταλήγουν κάτω από τον κινητήρα στην δεξιά πλευρά με το τελικό να βρίσκεται και αυτό χαμηλά. Μια διάταξη που βλέπουμε συχνά καθώς είναι μάλλον πιο οικονομική στην κατασκευή και δεν αποκλείεται να βοηθάει στο να περνάει η μοτοσυκλέτα τις Euro5 προδιαγραφές.

Μια ακόμη λεπτομέρεια που τραβάει το μάτι είναι τα εμπρός φλας που έχουν τοποθετηθεί στην άκρη του φαίρινγκ. Είναι κάτι που δεν βλέπουμε συχνά και δίνει έξτρα πόντους στην εμφάνιση. Το TNT 600 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα προς το τέλος της χρονιάς και έρχεται να προστεθεί με μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία, αυτή των μεσαίων γυμνών στα 600 – 700 κυβικά. Ο ανταγωνισμός το περιμένει στην γωνία με τα MT-07, Z650 και CB 650 και 500 να δίνουν μάχη στις ταξινομήσεις, αλλά όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα μοντέλα της, περιμένουμε η Benelli να κάνει επιθετική τιμολόγηση.