Benelli TRK502X: Περιπέτεια για περισσότερους!

Το TRK502X προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά μιας μοτοσυκλέτας adventure , ενώ είναι κατάλληλο για οδήγηση με δίπλωμα A2 αλλά και ιδιαίτερα προσιτό στην τιμή, που το κάνει ακόμα πιο δελεαστικό!

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Το Benelli TRK 502 παρουσιάστηκε στην χώρα μας πριν περίπου 2 χρόνια και ανατάραξε την κατηγορία των μεσαίων adventure/all rounders. Ο λόγος, το πολύ ολοκληρωμένο πακέτο που προσέφερε σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή του και έτσι το TRK 502 απέκτησε γρήγορα φανατικούς οπαδούς. Σύντομα, ακολούθησε στην Ελληνική αγορά και το TRK502X, το οποίο τονίζει ακόμα περισσότερο τις On-Off αρετές του.

Ως On-Off μοτοσυκλέτα, το TRK502X είναι ευμεγέθες και επιβλητικό στην εμφάνισή του, δείχνοντας ακόμα και μεγαλύτερη σε κυβισμό. Τον χωμάτινο προσανατολισμό του τονίζουν η εξάτμιση που είναι τοποθετημένη ψηλά, τα προστατευτικά κάγκελα, οι ακτινωτοί τροχοί (ο εμπρός 19 ιντσών) και φυσικά το ρύγχος, που αποτελεί εμφανισιακό must των adventure μοτοσυκλετών σήμερα. Ταυτόχρονα, το TRK502Χ επιδεικνύει ένα εξαιρετικό επίπεδο ποιότητας κατασκευής που κινείται τουλάχιστον στα στάνταρ της κατηγορίας του.



Το TRK 502X διατηρεί φυσικά τον δικύλινδρο κινητήρα των 500 κ.εκ. ως πηγή ισχύος του, ο οποίος είναι υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος και αποδίδει 47 ίππους ισχύος και 4,6 kgm ροπής. Με τα χαρακτηριστικά αυτά, το TRK 502X μπορεί να οδηγηθεί νόμιμα και από κατόχους Α2 διπλώματος, διευρύνοντας έτσι την βάση των αναβατών στους οποίους απευθύνεται. Το κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων που συνεργάζεται με τον κινητήρα, έχει πυκνή κλιμάκωση και προσφέρει έτσι  ικανοποιητικές επιδόσεις.

Το πλαίσιο του TRΚ502X είναι μια ατσάλινη κατασκευή-χωροδικτύωμα. Συνεργάζεται με ένα ατσάλινο ψαλίδι στην πίσω ανάρτηση και ένα ανεστραμμένο πιρούνι 50 χιλιοστών της Marzocchi στο εμπρός μέρος. Το αμορτισέρ του μοντέλου είναι ρυθμιζόμενο πλήρως. Στα φρένα, δύο διπίστονες δαγκάνες εμπρός και μια μονοπίστονη πίσω, συνεργάζονται με δίσκους 320 και 260 χιλιοστών αντίστοιχα, ενώ το ABS μπορεί να απενεργοποιηθεί.



Το TRK502X εξοπλίζεται με μια πλούσια σε αφρώδες σέλα και μαρσπιέ με λάστιχα μεγάλου πάχους, προσφέροντας στον αναβάτη ατού σε επίπεδα άνεσης. Τα ελαστικά παρεμβύσματα των μαρσπιέ μπορούν να αφαιρεθούν , αν το πρόγραμμα έχει οδήγηση στο χώμα, για καλύτερη πρόσφυση των ποδιών του αναβάτη. Το TRK φέρει επίσης θύρα USB για τα ηλεκτρονικά σας gadget, ενώ την ενημέρωση του αναβάτη παρέχει ένας ψηφιακός πίνακας ενδείξεων με αναλογικού τύπου στροφόμετρο.

Τo Benelli TRK502X μπορεί να γίνει δικό σας στην τιμή των 6.800 ευρώ