Κορυφαία μπότα σε ασυναγώνιστη τιμή!

Bering Lady Morgane 30% φθηνότερα!

Κάνε σήμερα δικές σου τις κορυφαίες γυναικείες μπότες της Bering και επωφελήσου από έκπτωση 30%. Διάβασε εδώ περισσότερα...

Ο προστατευτικός εξοπλισμός που απευθύνεται στο ωραίο φύλο πρέπει όχι μόνο να είναι αποτελεσματικός, αλλά και κομψός, για να μπορεί να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες των γυναικών. Οι μπότες Lady Morgane της Bering, είναι ένα κορυφαίο παράδειγμα και πλέον οι φίλες της μοτοσυκλέτας μπορούν να τις κάνουν δικές τους σε νέα μειωμένη τιμή. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να τις αποκτήσετε μόνο με 110 ευρώ αντί της αρχικής τους τιμής που είναι 159 ευρώ, δηλαδή 30% φθηνότερα.

Οι μπότες Lady Morgane ανήκουν στη σειρά Metro της Bering, που σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με μια άκρως κομψή και θηλυκή μπότα που μπορεί να φοριέται για της καθημερινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη και όχι μόνο. Είναι κατασκευασμένες από συνθετικό δέρμα και είναι αδιάβροχες, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν στο πόδι να αναπνέει. Διαθέτουν φερμουάρ που κάνει το βάλε-βγάλε εύκολο και γρήγορο, ενώ για την ασφάλεια της οδηγού φροντίζουν τα πιστοποιημένα προστατευτικά στη φτέρνα και το πάνω μέρος του ποδιού. Είναι εφοδιασμένες με τακούνι, για όσες θέλουν λίγο περισσότερο ύψος, προκειμένου να πατούν με ασφάλεια στο έδαφος, αντιολισθητική σόλα, ενίσχυση στο σημείο επαφής με τον λεβιέ ταχυτήτων, αλλά και ανακλαστικό σημείο στο πίσω μέρος.
 
Αποκτήστε τη σήμερα με ένα κλικ στο www.spiliotis.gr.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
 
Σπηλιώτης Α.Ε.
 Θηβών 129, Περιστέρι
Τηλ & Fax : 210 5777906, 210 5763427
 
Καλλιρρόης 47, Αθήνα
Τηλ : 210 9219978 , 210 9218996   
 
URL: www.spiliotis.gr
E-mail: info@spiliotis.gr