Βest moto : Ο διαγωνισμός που χαρίζει χαμόγελα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Moto Τρίτη με τον μεγάλο διαγωνισμό Best moto δεν έχει σκοπό απλώς να ενημερώσει  για τις προτιμήσεις και τις αντιλήψεις των Ελλήνων αναβατών γύρω από τα μοντέλα που πωλούνται στη χώρα μας, αλλά και να μοιράσει μεγάλα δώρα, χαρίζοντας χαμόγελα στους αναγνώστες. Ας θυμηθούμε λοιπόν τι δήλωσαν οι  προηγούμενοι  μεγάλοι  νικητές, οι οποίοι πλέον απολαμβάνουν τις βόλτες  με τα νέα τους μοντέλα.

Παναγιώτης Τζώλας: Νικητής του Benelli BN251



«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Το περιοδικό σας είναι το μόνο που διαβάζω και εμπιστεύομαι για τα καλά άρθρα και τις δοκιμές. Δεν υπάρχει άλλο περιοδικό!»
 
Ιοn Danila: Νικητής του Brixton BX125 R



«Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν το περίμενα με τίποτα. Διαβάζω το περιοδικό σας και ενημερώνομαι πάντα και από το site σας. Ευχαριστώ πολύ! »
 
Μαργαρίτης Ιωάννης: Νικητής του KYMCO People S 150i



«Ευχαριστώ πολύ. Διαβάζω χρόνια το περιοδικό σας και παρακολουθώ τις εξελίξεις του χώρου μέσα από αυτό. »
 
Θωμάς Κυριακίδης: Νικητής του Sym Magic 125 SR



«Σοβαρά; Σας ευχαριστώ πολύ! Είμαι σε φάση που το χρειάζομαι πάρα πολύ. Διαβάζω πολύ συχνά το περιοδικό σας και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Συγχαρητήρια για το περιεχόμενο.»
 
Κολοκυθάς Παναγιώτης : Νικητής του  Yamaha Tricity 125 ABS



«Νιώθω πανευτυχής. Ευχαριστώ το αγαπημένο μου περιοδικό Moto Tρίτη και την κορυφαία εταιρεία YAMAHA για το καλύτερο δώρο, που έχω κερδίσει ποτέ!»
 
Κλουμάσης Χριστόφορος :  Νικητής του KYMCO AGILITY 16+ 125



«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Να πω την αλήθεια δεν το πιστεύω ακόμα,  νομίζοντας ότι είναι πλάκα. Έχω τρελαθεί από χαρά για ακόμα έναν λόγο. Έκανα έρευνα αγοράς για νέο σκούτερ αντικαθιστώντας την υπάρχουσα μηχανή που έχω προ δεκαετίας. Τελικά, το Moto Τρίτη όχι μόνο σε ενημερώνει για ό,τι νέο κυκλοφορεί και είναι στα μέτρα που χρειάζεσαι, αλλά σε εκπλήσσει κιόλας με μεγάλα και χρηστικά δώρα. Ευχαριστώ πολύ και πάλι το περιοδικό και όλους τους συντελεστές.»
 
 
Μπούρας Κωνσταντίνος Νικητής του Kawasaki Athlete 125


 
«Ευχαριστώ πολύ το Βest Moto και το Moto Tρίτη για την χαρά που μου χάρισαν, όταν έμαθα ότι κέρδισα τη μηχανή στον διαγωνισμό τους. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα κέρδιζα μια μηχανή. Ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω! Ένα ευχαριστώ σε όλους!»