Champion: Η επιλογή των πρωταθλητών

Γνώρισε τις κορυφαίες σειρές ανταλλακτικών της Champion και δες γιατί είναι η καλύτερη επιλογή για τη μοτοσυκλέτα σου.

Η ιστορία της Champion ξεκινά το 1908, όταν ο Γάλλος Albert Champion ιδρύει στις ΗΠΑ την εταιρεία κατασκευής μπουζί σε συνεργασία με τους αδερφούς Stranahan και ξεκινούν τον σχεδιασμό και την κατασκευή του μπουζί «Champion X». Δυο χρόνια αργότερα, η συνεργασία τους σταματά και οι Stranahans μεταφέρουν την εταιρεία στο Detroit που ήταν τότε το πιο σημαντικό αναπτυσσόμενο κέντρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το Champion X είναι το μπουζί με το οποίο εξοπλίζονται τα θρυλικά Ford Model T από το 1915. Το πρώτο μαχητικό αεροσκάφος των Ηνωμένων Πολιτειών, το Bell P59, χρησιμοποιούσε και αυτό μπουζί της Champion, ενώ η εταιρεία αρχίζει να προμηθεύει και αγωνιστικά αυτοκίνητα τα οποία κερδίζουν παγκόσμια πρωταθλήματα στα χέρια οδηγών όπως ο Jim Clark, ο Alain Prost, ο Michael Schumacher, ο Fernando Alonso και άλλοι.


Σήμερα, η Champion διαθέτει σειρές μπουζί που καλύπτουν κάθε εφαρμογή. Ήταν η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποίησε το ιρίδιο στα μπουζί της τη δεκαετία του `70 και πολλοί κατασκευαστές έχουν επιλέξει τα προϊόντα της ως πρώτης τοποθέτησης στα οχήματά τους, αφού προσφέρουν κορυφαία ανάφλεξη του μείγματος και μεγάλη διάρκεια ζωής, η οποία φτάνει τα 150.000 χιλιόμετρα.


Η γκάμα της Champion περιλαμβάνει ακόμα φίλτρα αέρα και λαδιού τα οποία ξεπερνούν τις εργοστασιακές προδιαγραφές και κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας που εγγυώνται την άριστη λειτουργία και την προστασία του κινητήρα. Όλα τα προϊόντα της Champion περνούν από εκτεταμένους ελέγχους, ώστε να διασφαλίζεται η αποτελεσματικότητά τους ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Η εξέλιξη και η κατασκευή γίνεται σε τελευταίας τεχνολογίας ιδιόκτητα εργοστάσια που, πληρούν τα πιο αυστηρά στάνταρ ποιότητας.



Η εταιρεία Πατμανίδης Α.Ε. αναπτύσσεται συνεχώς δημιουργώντας νέες συνεργασίες με κορυφαία ονόματα στον χώρο των ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Η Champion είναι ένα από αυτά, οπότε πλέον μπορείτε να βρείτε διαθέσιμη όλη τη σειρά των προϊόντων της σε επιλεγμένους συνεργάτες της εταιρείας. Και μην ξεχνάτε ότι η Πατμανίδης Α.Ε. εισάγει και διανέμει στην Ελληνική αγορά περισσότερες από 40 μάρκες επώνυμων και αναγνωρισμένων προϊόντων μεταξύ των οποίων βρίσκονται ανταλλακτικά, αξεσουάρ, λιπαντικά, ελαστικά αλλά και δίτροχα.  

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δήμητρος 15 Ακαδημία Πλάτωνος, Αθήνα
Τηλ.: 210 5141807, 210 5157906
www.patman.gr