net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στόχος είναι να επανέλθει στη Laguna Seca

Chaz Davies: Ξεκινά φυσιοθεραπεία

Η ομάδα της Aruba.it Racing – Ducati, εξέδωσε ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Chaz Davies, οποίος μετά από πτώση που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 
Αισιόδοξη ήταν η στάση της ομάδας του και απ’ ότι φαίνεται, έχει καλές πιθανότητες να αγωνιστεί στον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος στις 8-9 Ιουλίου. Σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση: «Ο Chaz εξετάστηκε από εξειδικευμένο γιατρό και τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Τώρα, θα ξεκινήσει φυσιοθεραπεία με στόχο να μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά στη Laguna Seca. Πριν τον αγώνα θα εξεταστεί ξανά για να έχουμε νέα εκτίμηση της κατάστασης.»

Να θυμίσουμε οτι το Σάββατο, στο πρώτο σκέλος του αγώνα στο Misano, ο αναβάτης, Chaz Davies είχε πτώση στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την πρώτη θέση από τον Jonathan Rea της Kawasaki που ακολουθούσε. Ο Rea δεν πρόλαβε να αντιδράσει και τον χτύπησε με τη μοτοσυκλέτα του πέφτοντας και ο ίδιος. Ο αναβάτης της Kawasaki ανέβηκε αμέσως στη μοτοσυκλέτα του και συνέχισε τον αγώνα, ενώ ο Davies μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε κάταγμα του 3ου οσφυϊκού σπονδύλου της σπονδυλικής στήλης.

Ελπίζουμε η ανάρρωση του να είναι γρήγορη και να είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί σε δύο εβδομάδες στον αγώνα της Αμερικής.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ