Cruisetec: Το νέο touring ελαστικό της Metzeler

Παρουσιάστηκε στη Γερμανία και υπόσχεται να δώσει μεγαλύτερη ευελιξία και πρόσφυση στις μεγάλες V-2 Cruiser μοτοσυκλέτες και όχι μόνο.

Tο νέο Cruisetec ανήκει στην κατηγορία Custom Touring και η προσθήκη του στη γκάμα της Metzeler, έρχεται για να δώσει περισσότερες επιλογές στους κατόχους αυτής της κατηγορίας μοτοσυκλετών και να βελτιώσει τις επιδόσεις των μεγάλων δικύλινδρων, όχι μόνο του παρόντος, αλλά και του παρελθόντος. Απευθύνεται σε όσους θέλουν υψηλά περιθώρια πρόσφυσης και έχει περισσότερο σπορ προσανατολισμό σε σχέση με άλλα ελαστικά αυτής της κατηγορίας. Υπόσχεται να βελτιώσει τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας, προσφέροντας αυξημένα επίπεδα πρόσφυσης όχι μόνο στο στεγνό, αλλά και στο βρεγμένο σε όλη τη διάρκεια ζωής του.

Το νέο Cruisetec επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο δίνοντας εξαιρετική πληροφόρηση στην είσοδο της στροφής και κρατώντας την τροχιά που έχει επιλέξει ο αναβάτης. Ταυτόχρονα υπακούει άμεσα στις εντολές αλλαγής κατεύθυνσης χάρη στη δομή του σκελετού και τις γόμας του, ενώ γεμίζει με αυτοπεποίθηση τον αναβάτη. Οι Custom Touring μοτοσυκλέτες γίνονται πιο σπορ και πλέον υπάρχει το κατάλληλο ελαστικό που θα αναδείξει τις δυνατότητές τους.