Crutchlow: Έξαλλος με την ποινή του!

Δεν κρύβει την οργή του ο Βρετανός αγωνιζόμενος που βάλλει κατά πάντων, μετά την άκυρη εκκίνησή του στον αγώνα της Αργεντινής! Τι είπε;

Ο Cal Crutchlow θεωρείτο ένας από τους διεκδικητές του podium στον αγώνα της Αργεντινής, μέχρι που μια ποινή διέλευσης από τα Pits, έδωσε τέλος στις ελπίδες του. Για όσους παρακολούθησαν τον αγώνα, η «άκυρη εκκίνηση» του Crutchlow ήταν σχεδόν αόρατη από τον τηλεοπτικό φακό και, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Crutchlow αντέδρασε… ως γνήσιος Crutchlow! Θυμός και μομφή στις δηλώσεις του, στις οποίες άφησε σαφείς αιχμές προς όλους τους υπεύθυνους και κυρίως, τον Freddie Spencer.

Ο Crutchlow είπε, σχετικά με την ποινή του: «Είναι γελοία, απολύτως γελοία! Αν δείτε στην πλευρική κάμερα, που είναι και του υλικό που μου έδειξαν, κουνήθηκα, αλλά ούτε εκατοστό! Ισορροπώ στα δάχτυλα των ποδιών μου. Δεν άφησα τον συμπλέκτη, μπορούμε να το δείξουμε ότι ο συμπλέκτης ακουμπά στο γκριπ, τον συμπλέκτη τον άφησα μια φορά. Ισορροπώ, και μου λένε ότι έκανα άκυρη εκκίνηση. Είναι απλά γελοίο»

«Κάποιος που τον έφεραν για να καταλάβει τους αγώνες και την οπτική του αγωνιζόμενου όσον αφορά τις προσπεράσεις και τα συμβάντα στην πίστα, θα έπρεπε να το κάνει. Στην επόμενη επιτροπή ασφαλείας όταν θα τους δείξουμε το βίντεο, οι άλλοι αναβάτες θα γελάσουν και θα χάσουν τον σεβασμό τους απέναντί του» δήλωσε ο Crutchlow, ξεκάθαρα εναντίον του Freddie Spencer.

H διοργάνωση των MotoGP ωστόσο δεν άφησε το θέμα αναπάντητο. Στο Twitter τους, κοινοποίησαν τον ανάλογο κανονισμό, μαζί με ένα βίντεο που δείχνει τι έκανε ο Crutchlow την επίμαχη στιγμή. Συγκεκριμένα, ο κανόνας αναφέρει ότι «η μοτοσυκλέτα πρέπει να είναι τελείως ακίνητη την στιγμή που θα σβήσουν τα κόκκινα φώτα» και στο βίντεο, ο Crutchlow φαίνεται ξεκάθαρα πως κινείται… Και δυστυχώς και για τον ίδιο, μάλλον κινήθηκε και παραπάνω από ένα εκατοστό, όπως λέει!