Crutchlow: «Κράζει» την πίστα του Texas

Απογοητευμένος από την κατάσταση της πίστας του COTA εμφανίζεται ο Cal Crutchlow, ο οποίος κατά τα συνήθεις πρακτικές του… δεν το έκρυψε καθόλου. Δείτε τι είπε.

Η πίστα του COTA, που θα φιλοξενήσει τον επόμενο γύρο των Moto GP, είναι μια θεαματική κατασκευή και θεωρείται μια από τις δυσκολότερες του ημερολογίου. Ωστόσο, όπως έχει γινει φανερό πλέον, η επιφάνεια της πίστας έχει πάρα πολλά προβλήματα, με σαμαράκια. Παρά τις προσπάθειες για επισκευή τους, το πρόβλημα είναι ακόμα πολύ μεγάλο, απογοητεύοντας τον Cal Crutchlow.

O Βρετανός δήλωσε ξεκάθαρα την δυσαρέσκειά του για την κατάσταση, λέγοντας: «Το 2013 που ήρθα πρώτη φορά εδώ, ήταν φανταστικά, αλήθεια. Είπα ότι ήταν η καλύτερη πίστα που είχα οδηγήσει ποτέ. Και τώρα, μπορεί να είναι μια από τις χειρότερες για όλους τους αναβάτες γιατί είναι τόσο δύσκολο να διαχειριστείς την κατάσταση σε κάθε γύρο,  με τα σαμαράκια.»

«Η 2η στροφή είναι απαίσια. Στρώσανε ξανά την στροφή 10, επιλέξανε τυχαία μια στροφή της πίστας. Η πίσω ευθεία έχει πολλά σαμαράκια ακόμη. Δεν ξέρουμε ακριβώς μέχρι να οδηγήσουμε. Είναι μια τεχνική πίστα. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, έχει πλάκα να οδηγείς σε αυτή»

Φυσικά, ο Βρετανός ερωτήθηκε και για το συμβάν της Αργεντινής, όταν τιμωρήθηκε για άκυρη εκκίνηση. Δήλωσε: «Δεν έχασα τον ύπνο μου. Φυσικά δεν είμαι χαρούμενος αλλά αυτή είναι μια άλλη πίστα, ένας άλλος αγώνας και πρέπει να συνεχίσω την δουλειά μου».