Διαφορετικό, δυναμικό, αναμφίβολα θα κλέψει την προσοχή σου.

Το νέο λογότυπο με το κόκκινο Χ υπογραμμίζει τον σπορ και όχι μόνο, προσανατολισμό του μοντέλου.

Η πανέμορφη σε σχεδίαση τάπα του ρεζερβουάρ, βρίσκεται ανάμεσα από τα πόδια του αναβάτη και ανοίγει ασύρματα μέσω του συστήματος keyless.

Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής

Ένα ξεχωριστό scooter πρέπει να διαθέτει και αντίστοιχα ξεχωριστή αισθητική. Το C 400 X θα το αναγνωρίσεις από μακριά. Το μεσαίο μοντέλο της BMW είναι εμφανώς επηρεασμένο σχεδιαστικά, από την σειρά GS, κάτι που αποτυπώνεται στο γραφικό διαχωρισμό των βαμμένων εξαρτημάτων και των πλαστικών επιφανειών, την μπροστινή μύτη – προέκταση της μάσκας, τις όρθιες διαστάσεις, και τον μεγάλο ασύμμετρο προβολέα με φώτα ημέρας LED. Το C 400 X δεν έχει τον σπορ κοφτερό σχεδιασμό άλλων scooter, αλλά διαθέτει μια στιβαρότητα και ένα ξεχωριστό δυναμισμό, που υπογραμμίζουν την μοναδικότητα της κατασκευής.


Παραδοσιακά η BMW εξοπλίζει την γκάμα της με ποιοτικά μοντέλα. Το C 400 X ακολουθεί τις επιταγές της, με την συναρμογή μεταξύ πλαστικών και μεταλλικών επιφανειών να αγγίζει το τέλειο, ενώ τα υλικά που έχουν επιλεγεί, είναι από το πάνω ράφι και δίνουν την πολυτελή αίσθηση που περιμένεις. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ