Το πακέτο των φρένων καλύπτει τις απαιτήσεις τόσο σε αίσθηση όσο και σε δύναμη. Αρκετά μαλακό στις στάνταρ ρυθμίσεις, το πιρούνι αποσβένει με ευκολία κάθε είδους ανωμαλία.

    Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα: Ακόμα πιο OFF (road)

    Η Africa Twin adventure Sports δομείται γύρω από ένα ατσάλινο ημί-διπλο κλειστό πλαίσιο, το οποίο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις απαιτήσεις της μοτοσικλέτας. Ευελιξία για την πόλη, σταθερότητα στο ταξίδι (με συνεπιβάτη και αποσκευές), στιβαρότητα και αντοχή για το χώμα.  Η απόσταση της μοτοσυκλέτας από το έδαφος ανέρχεται στα 270χιλ (20χιλ περισσότερα από την απλή έκδοση) ενώ το βάρος της αγγίζει τα 253 κιλά (πλήρης υγρών) με νέα μπαταρία λιθίου η οποία αφαιρεί 2,3 κιλά σε σχέση με την μπαταρία του προηγούμενου μοντέλου ενώ  παράλληλα διαθέτει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.  Οι αναρτήσεις προέρχονται από την showa όπου συναντάμε ένα πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι 45χιλ με διαδρομή 252χιλ και ένα αμορτισέρ με επίσης μεγάλη διαδρομή 240χιλ που εδράζεται με μοχλικό και διαθέτει ρυθμίσεις για την απόσβεση επαναφοράς και την προφόρτιση ελατηρίου η οποία γίνεται χωρίς εργαλεία.
    Στον τομέα των φρένων, δύο δίσκοι 310χιλ μπροστά με τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες και ένας δίσκος 256χιλ πίσω με μονοπίστονη δαγκάνα, συνεργάζονται  με δικάναλο σύστημα ABS το οποίο μπορεί να απενεργοποιηθεί κατ΄επιλογή παρέχοντας ασφαλές φρενάρισμα σε όλες τις συνθήκες. Η νέα Africa εξοπλίζεται με ακτινωτούς τροχούς 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω όπως κάθε On-Off μοτοσυκλέτα που σέβεται τον εαυτό της και φορά ελαστικά της Dunlop (trailmax) με σαμπρέλες, σε διαστάσεις 90/90-21 και 150/70-18.

    HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!