Honda Forza 300

Eλαφρύτερο, μικρότερο, εξυπνότερο και πιο σπορ, το ανανεωμένο Forza επιστρέφει δυναμικά στην κατηγορία των 300 κυβικών ορθώνοντας το premium ανάστημα του.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Τι νέο φέρνει
Selectable torque control
Ρυθμιζόμενη ζελατίνα,
Νέα σχεδίαση
Αλλαγμένες διαστάσεις

Τιμή: 5.950 ευρώ / 6.390 Top Box

Γυρίζοντας πίσω στο 2000, θα συναντήσουμε το πρώτο μοντέλο Forza, που έθεσε τις βάσεις ως ένα scooter με ευκολοδήγητο, με άφθονο χώρο αποθήκευσης και ένα καινοτόμο συνδυασμένο σύστημα πέδησης. Έγινε γρήγορα αποδεκτό, αφού οι ιδιοκτήτες βρήκαν πάνω στη σέλα του τη δυνατότητα πολλαπλών ρόλων και τη χρησιμότητα σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας τους. Έχοντας περισσότερες από 30.000 πωλήσεις στην Ευρώπη στην πλάτη του, το ανανεωμένο Forza προσφέρει μια συνολικά βελτιωμένη πρόταση σε όλος τους τομείς, συνεχίζοντας παράλληλα να διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το έκαναν να αγαπηθεί.   

  • Λάμπης

    Η προστασία από τον αέρα στα πόδια είναι επαρκής ή σε δυσκολεύει; Σε σύγκριση με το j300 για παράδειγμα που είσαι αρκετά προστατευμένος.

     
  • Νικόλας

    Γιατί στη φωτογραφία με τον πίνακα οργάνων γράφει μ.ο. κατανάλωσης 6,1 λ. στα 100 χλμ. ?

     
    • Mototriti

      Απάντηση: To scooter είχε μόλις γεμισθεί με βενζίνη και μηδενιστεί (εξ ου και η γεμάτη ένδειξη βενζίνης αλλά και τα λίγα χιλιόμετρα στον μερικό χιλιομετρητή). Την στιγμή εκείνη, μιας και ο μετρητής μέσης κατανάλωσης μηδενίζει επίσης μαζί με τον μερικό χιλιομετρητή, είχαμε κάνει χιλιόμετρα με τέρμα γκάζι για λόγους δοκιμών και συνεπώς, ο μετρητής κατανάλωσης "έγραψε" περισσότερο από τον μέσο όρο. Όπως είναι φυσικό.