Δοκιμή: Moto Guzzi V7III carbon

Η Moto Guzzi γνωρίζει πώς να κάνει το Best Seller της μοντέλο ακόμα πιο ξεχωριστό και το αποδεικνύει παρουσιάζοντας την συλλεκτική έκδοση Carbon.

+: Εμφάνιση, ευκολία χειρισμού, συλλεκτικός χαρακτήρας
-: Αίσθηση μπροστινού φρένου

MΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
Μαύρο ματ χρωματισμός
Αερόψυκτος κινητήρας V 744 κυβικών
Traction control
Τμήματα από ανθρακονήματα

Τιμή: 9.980 ευρώ
 
Κάθε μοτοσυκλετιστής γνωρίζει πως η Moto Guzzi έχει τεράστια ιστορία, αλλά το Ιταλικό εργοστάσιο φροντίζει να μας το υπενθυμίζει με τον καλύτερο τρόπο μέσω των μοντέλων του. Αν λοιπόν αναρωτιέσαι γιατί η αρίθμηση της συλλεκτικής έκδοσης Carbon σταματά στο 1921, είναι γιατί στις 15 Μαρτίου του συγκεκριμένου έτους στην Γένοβα, οι  Carlo Guzzi, Vittorio και Giorgio Parodi ίδρυσαν την εταιρία, επιλέγοντας σαν σήμα τον αετό (στη μνήμη του πιλότου φίλου τους Giovanni Ravelli, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια μιας δοκιμαστικής πτήσης). 

Η Carbon βασίζεται στην τελευταία γενιά της δημοφιλούς V7, η οποία έχει εκσυγχρονιστεί, διατηρώντας όμως αναλλοίωτη την εμβληματική εμφάνιση και τον αυθεντικό χαρακτήρα που κάνει ξεχωριστή κάθε Moto Guzzi. Φυσικά όταν αντικρίσεις τον ματ χρωματισμό και τα ανθρακονήματα καταλαβαίνεις ότι η παράδοση παντρεύεται αρμονικά με σπορ στοιχεία, που δεν συναντάς συχνά σε vintage μοτοσυκλέτες. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ