Yamaha Crypton S

Με ταυτότητα και δυνατότητες που το κατατάσσουν ανάμεσα στους προκατόχους του «R» και «Χ», το Crypton S εισάγει εκ νέου την Yamaha στην αγορά των παπιών, στην εποχή του Euro 4. 

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Τιμή: 2.250 ευρώ   

Τι νέο φέρνει: 
Νέος κινητήρας με πολυτελή λειτουργία και Euro 4
To μόνο παπί με ποτηροθήκη στην ποδιά
Συνδυασμένη πέδηση CBS
Νέα προσέγγιση εμφάνισης και χρηστικότητας
 
Το όνομα Crypton δεν είναι άγνωστο στους αναβάτες παπιού της Ελλάδας. Εδώ και πολλά χρόνια, η Yamaha με το Crypton-X απλά δεν είχε αντίπαλο στην κατηγορία. Παράλληλα, προσέφερε για αρκετό καιρό και το Crypton-R, για όσους ήθελαν ένα πιο προσιτό και «απλό» παπί καθημερινής χρήσης. Έχοντας κυριολεκτικά...ξεπουλήσει τα Crypton-X της στην Ελλάδα, αλλά και με τις προδιαγραφές Euro 4 να ταράζουν συθέμελα την κατηγορία, η Yamaha είχε μείνει χωρίς παπί. Γίνεται κάτι τέτοιο; Όχι, αποφάνθηκαν οι ιθύνοντες, παρουσιάζοντας το Crypton-S.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • Χρήστος

    Το έχω έξι μήνες πολύ καλό μηχανάκι,ένα μελανό σημείο που έχω εντοπίσει είναι ότι δεν παίρνει μπρος ούτε με την μανιβέλλα αν σου έχει αδειάσει η μπαταρία,επίσης αισθητή η απουσία του πίσω δισκόφρενου έστω και για ψυχολογικούς λόγους καθώς και η απουσία του πλαΪνού στάντ το οποίο η yamaha δεν το συμπεριέλαβε στον εξοπλισμό

      25
  • ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΤΟ ΈΧΩ 4 ΜΉΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΌΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΆΣΕΙ ΑΠΛΆ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ.ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΆΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΤΟΥ.

      65