Μοντέρνα η νέα μάσκα του μοντέλου που ξεχωρίζει χωρίς να είναι κραυγαλέα.

Το πίσω φωτιστικό σώμα συνδυάζει φλας και φώτα φρένου σε μια κατασκευή.

Σε αντίθεση με το X το οποίο διαδέχεται, το Crypton S έχει ένα σαφώς λιγότερο σπορ, αλλά πιο μετρημένο και σοβαρό ύφος.

Εμφάνιση-ποιότητα: Ταπεινό, μα ουσιαστικό

Από την πρώτη ματιά, υποψιάζεσαι ότι τίποτα πάνω στο Crypton S δεν είναι «ακραίο» ή ιδιαίτερα «τολμηρό» και αυτή η εντύπωση θα αποδειχθεί σωστή, μέχρι το τέλος. Η εμφάνιση του παπιού υπάγεται στα γενικά standards της κατηγορίας και είναι μάλλον ήπια, παρά κραυγαλέα και επιθετική. Ενώ υπάρχουν αιχμές στην εμφάνιση, δεν κυριαρχούν σε ένταση, ενώ τυχόν γραφικά στο χρώμα απουσιάζουν. 


Ενδιαφέρον σημείο αποτελεί η «γραβάτα», με τα φώτα ημέρας-φλάς και τις θυρίδες της κόρνας. Η ποιότητα κατασκευής του Crypton S είναι πολύ καλή, με τα πλαστικά να είναι σκληρά, αλλά να συναρμόζουν άριστα. Η βαφή ικανοποιεί, οι διακόπτες είναι ένα θετικό highlight, ενώ κατά την οδήγηση προσέξαμε κάποιους μικροτριγμούς, που θεωρούμε ότι δεν χαλούν την εικόνα. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

  • Χρήστος

    Το έχω έξι μήνες πολύ καλό μηχανάκι,ένα μελανό σημείο που έχω εντοπίσει είναι ότι δεν παίρνει μπρος ούτε με την μανιβέλλα αν σου έχει αδειάσει η μπαταρία,επίσης αισθητή η απουσία του πίσω δισκόφρενου έστω και για ψυχολογικούς λόγους καθώς και η απουσία του πλαΪνού στάντ το οποίο η yamaha δεν το συμπεριέλαβε στον εξοπλισμό

      25
  • ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΤΟ ΈΧΩ 4 ΜΉΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΌΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΆΣΕΙ ΑΠΛΆ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ.ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΆΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΤΟΥ.

      65