net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Led το πίσω φανάρι και ρετρό σχεδίασης το ρεζερβουάρ. Το XSR συνδυάζει ετερόκλητα στοιχεία design.

Οι διακόπτες είναι της βασικής σειράς και αποτελούν το μοναδικό low budget σημείο πάνω στην μοτοσικλέτα.

Απλό σχεδιαστικά το κοντέρ που ντουμπλάρει ως πίνακας οργάνων. Πλήρης για την κατηγορία η πληροφόρηση.

Ποιότητα – Σχεδίαση: Πηγή για συζητήσεις!

Η σχεδίαση θα μπορούσε να καταλαμβάνει τις περισσότερες σελίδες σε αυτή την δοκιμή, καθότι αποτελεί το πιο αμφιλεγόμενο στοιχείο της συγκεκριμένης μοτοσικλέτας. Δεν θα αναλωθούμε σε αυτό όμως, γιατί τελικά το κυρίαρχο στοιχείο του XSR700 δεν είναι το design του ή για να το θέσουμε καλύτερα, δεν είναι μόνο το design του.

Πρόκειται για μια νέα προσθήκη στην “Faster Sons” οικογένεια μοντέλων της Yamaha, που χαρακτηρίζονται από custom build άποψη, συνδυάζοντας σύγχρονα και ρετρό στοιχεία. Το τι ακριβώς είναι το XSR700 δεν έχει και πολύ νόημα να απαντηθεί. Είναι ένα naked στο οποίο επιχειρείται σύντηξη industrial, vintage και σημερινού design και αυτό είναι ότι πρέπει να γνωρίζει κανείς. Από κοντά είναι πολύ πιο όμορφο από αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες, με λεπτομέρειες που σε κερδίζουν αμέσως. Μετά από λίγες ημέρες συμβίωσης μαζί του, όχι μόνο συνηθίζεις την σχεδίαση αλλά την γουστάρεις κιόλας.

Ποιοτικά, το XSR700 συμπλέει με το αδερφό μοντέλο, το MT-07. Δεν υπάρχουν “εκπτώσεις” σε υλικά και κατασκευή αλλά ούτε και το λούσο που χαρακτηρίζει ακριβότερες μοτοσικλέτες. Σε κάθε περίπτωση, πρόβλημα ουδέν. 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ