net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Jorge Lorenzo με την Ducati!

Ducati: H Ferrari του MotoGP

Ο Jorge Lorenzo μετά από μία λαμπρή περίοδο στην ομάδα της Yamaha, την σεζόν του 2017 θα αγωνίζεται για την Ducati.

 
Μετά από 9 αγωνιστικές σεζόν, 44 νίκες και 3 τίτλους του MotoGP, ο Jorge Lorenzo ετοιμάζεται για νέες προκλήσεις με την ομάδα της Ducati. H Yamaha του επέτρεψε να δοκιμάσει την νέα του μοτοσυκλέτα στην πίστα της Valencia, παρ’όλο που δεν είχε λήξει το συμβόλαιο του.
Ο Jorge είπε πως είναι πολύ ενθουσιασμένος που μπόρεσε να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τη νέα του μοτοσυκλέτα και πως το επόμενο  δοκιμαστικό είναι προγραμματισμένο για τέλη Ιανουαρίου στην πίστα της Sepang. Σε αυτό το διάστημα θα μπορέσει να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη νέα ομάδα. Η Ducati έχει πάρει μόνο έναν τίτλο στο MotoGP με τον Casey Stoner, οπότε ο Lorenzo καλείται να φέρει την Ducati σε θέση να διεκδικήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ο Jorge Lorenzo είπε πως «είναι μεγάλο φορτίο το γεγονός πως μόνο 5 οδηγοί στην ιστορία του MotoGP, έχουν κατακτήσει τον τίτλο με δύο διαφορετικές ομάδες. Η Ducati κατά κάποιον τρόπο μοιάζει να είναι η Ferrari των δύο τροχών. Οι μοτοσυκλέτες της έχουν μία μαγική αύρα και το σχέδιο τους είναι απίστευτο. Αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς και από το κοινό της εταιρίας, που την αγαπούν και την στηρίζουν. Το να κατακτήσω τον τίτλο με την Ducati θα είναι εκπληκτικό επίτευγμα».

Στο MotoGP μόνο 5 οδηγοί έχουν καταφέρει να κατακτήσουν τον τίτλο με δύο διαφορετικές ομάδες με τον Valentino Rossi (Honda/Yamaha)και τον  Casey Stoner (Ducati/Honda) να είναι οι δύο νεότεροι από αυτούς.
 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ