Dainese D-Air για τους αναβάτες της Sky VR46

Η Dainese αναλαμβάνει να προστατεύσει αναβάτες της ομάδας Sky Racing Team VR46 και τους εξοπλίζει με δερμάτινες φόρμες τελευταίας τεχνολογίας από τη σειρά D-air με αερόσακους.

Για μια ακόμα χρονιά, Dainese και AGV αναλαμβάνουν την προστασία αναβατών παγκοσμίου επιπέδου από την κορυφή έως τα νύχια και θα βρίσκονται στο πλευρό της Sky Racing Team VR46. Η σπουδαία αυτή Ιταλική ομάδα έχει αναδείξει σημαντικούς παγκόσμιους πρωταθλητές τα τελευταία 6 χρόνια. Το 2019 η ομάδα στοχεύει ξανά στην κορυφή με τους Luca Marini και Nicolò Bulega στη Moto2 και τους Dennis Foggia και Celestino Vietti Ramus στη Moto3.

Οι αναβάτες της Sky Racing Team VR46 θα είναι προστατεύονται εντός πίστας από τις δερμάτινες φόρμες Dainese D-air που ενσωματώνουν το πρωτοποριακό σύστημα αερόσακων που είδαμε για πρώτη φορά στα MotoGP το 2007. Η τελευταία έκδοση του συστήματος D-air περιλαμβάνει ειδικά επιθέματα που δεν επιτρέπουν την παραμόρφωση των αερόσακων και διασφαλίζουν το ελεγχόμενο «φούσκωμά» τους. Έτσι διασφαλίζεται η ομοιόμορφη πίεση και η απόλυτη προστασία σε όλο το σώμα του αναβάτη. Η συνεχής έρευνα και εξέλιξη, έχει οδηγήσει στη δημιουργία ενός συστήματος αερόσακων που ισορροπεί ιδανικά μεταξύ εργονομίας και αποτελεσματικής προστασίας.



Την προστασία του κεφαλιού των αναβατών έχει αναλάβει το κορυφαίο Pista GP R της AGV, το οποίο έχει κατασκευαστεί με ιδιαίτερα αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας και έχει πάρει την ομολογασιόν της FIM. Πρόκειται για ένα από τα πιο προηγμένα κράνη της αγοράς που συνδυάζει την άνεση και την κορυφαία προστασία σε ένα εξαιρετικά αεροδυναμικό πακέτο.

Ο αγωνιστικός διευθυντής του Dainese Group, Marco Pastore, δήλώσε σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας με τη Sky Racing Team VR46: «Είμαστε υπερήφανοι που για μια ακόμα χρονιά θα συνεργαστούμε με τη Sky Racing Team VR46. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα υποστηρίξουμε αυτούς τους ταλαντούχους νεαρούς αναβάτες στον αγώνα τους προς την επιτυχία και τα MotoGP με τη βοήθεια της Sky και της ακαδημίας του Valentino Rossi. Είναι υπέροχο που είμαστε μέρος ενός τόσο φιλόδοξου σχεδίου και που βοηθάμε αυτούς τους αναβάτες να ανακαλύψουν τα όριά τους παρέχοντάς τους απόλυτη ασφάλεια.»  

www.dainese.com