Dainese: Οδήγησε μαζί με τον Rossi στο Misano

Η Dainese σου δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσεις σεμινάρια οδήγησης στην πίστα του Misano και να οδηγήσεις μαζί με τον Valentino Rossi. Διάβασε περισσότερα.

Το Dainese Experience δίνει την ευκαιρία στους φίλους της μοτοσυκλέτας να βιώσουν τα μηχανοκίνητα σπορ από μια ξεχωριστή οπτική γωνία μέσα από σεμινάρια και σχολεία οδήγησης που θα ξεκινήσουν στις 17 Απριλίου στην πίστα του Misano στην Ιταλία. Θα υπάρχουν διάφοροι τύποι σεμιναρίων για την ασφαλή οδήγηση, την οδήγηση σε πίστα, αλλά και για την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων.



Τα μαθήματα ξεκινούν με το Riding Master Class, που χωρίζεται σε κατηγορίες αγωνιστικής και ασφαλούς οδήγησης. Τα σεμινάρια αγωνιστικής οδήγησης περιλαμβάνουν πέντε session οδήγησης με ειδικευμένους εκπαιδευτές και είναι σχεδιασμένα για όσους έχουν ήδη εμπειρία και ικανότητες. Αυτή είναι η ευκαιρία τους να βελτιώσουν το φρενάρισμα και το στρίψιμό τους. Τα σεμινάρια ασφάλειας σχεδιάζονται για τους λιγότερο έμπειρους αναβάτες που θέλουν να εξοικειωθούν με τα βασικά της οδήγησης ή να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα και να περάσουν μια διασκεδαστική μέρα σε ασφαλές περιβάλλον.

Το Dainese VR46 Class δίνει την μοναδική ευκαιρία να οδηγήσετε στην πίστα του Misano μαζί με τον ζωντανό θρύλο Valentino Rossi για πρώτη φορά. Οι τυχεροί συμμετέχοντες θα επωφεληθούν από τον χρόνο με τον εννέα παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος θα μοιραστεί το ταλέντο και την εμπειρία που τον οδήγησαν να γίνει ο πιο επιτυχημένος επαγγελματίας αναβάτης στους αγώνες μοτοσυκλετών σήμερα. Η εκδήλωση είναι μια εμπειρία ζωής για να μάθετε τις τεχνικές και τα μυστικά του Valentino, έτσι ώστε να βελτιώσετε τους χρόνους και το οδηγικό σας στυλ. Τα εισιτήρια για την VR46 Class θα δημοπρατηθούν και τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα Marco Simoncelli.



Η Champion Class δίνει την ευκαιρία στους φίλους της αγωνιστικής οδήγησης να βρεθούν με τους επαγγελματίες αναβάτες της VR46 Academy και να μάθουν προηγμένες τεχνικές οδήγησης. Οι Franco Morbidelli, Luca Marini, Lorenzo Baldassarri και Marco Bezzecchi θα μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους τυχερούς αναβάτες που θα βρεθούν σε αυτό το σεμινάριο, που είναι ιδανικό για όσους έχουν ήδη εμπειρία από αγώνες και οδήγηση σε πίστα.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.dainese.com