net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Joan Barreda νικήτης της 3ης ειδικής!

Dakar: Τέλος 3ης διαδρομής

Η τρίτη ειδική διαδρομή του Rally Dakar τελείωσε και ο πίνακας των αποτελεσμάτων δέχτηκε πολλές αλλαγές.

 
Η χθεσινή διαδρομή του rally ήταν βασανιστική για τους αναβάτες, λόγω των ξαφνικών εναλλαγών της θερμοκρασίας  αλλά και των αλλαγών του καιρού. Βέβαια, αυτά έγιναν σε μία διαδρομή που οι αναβάτες έπρεπε να ανέβουν σε ύψος 5.000 μέτρων με αυτό να δικαιολογεί τις ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα. Για την τρίτη διαδρομή το σημείο εκκίνησης βρισκόταν στην πόλη του San Miguel de Tucuman και το σημείο του τερματισμού βρισκόταν στην πόλη του San Salvador de Jujuy. Η συνολική απόσταση της διαδρομής ήταν 780 χλμ και τα 364 χλμ από αυτά αποτελούσαν το ειδικό κομμάτι χρονομέτρησης.

Νικητής εχθές ήταν ο Joan Βarreda αναβάτης της Monster Energy Honda με τον χρόνο να αγγίζει τις 4 ώρες 23 λεπτά και 41 δεύτερα. Δεύτερος ήρθε ο Sam Sunderland αναβάτης της ΚΤΜ με διαφορά 12 λεπτών και 29 δευτέρων ενώ τρίτος ήρθε ο Renet της Husqvarna με 15 λεπτά και 30 δεύτερα διαφορά από τον πρώτο.

Ο περσινός πρωταθλητής Toby Price, βρέθηκε στην 9η θέση σαν αποτέλεσμα κάποιων λαθών που έκανε στην χρονομετρημένη διαδρομή με την διαφορά του από τον Barreda, να είναι στα 21 λεπτά και 51 δεύτερα. Σε αυτή την διαδρομή και ο Xavier de Soultrait, της Yamaha μετά από μία σειρά λάθος επιλογών τερμάτισε στη 13η θέση με διαφορά 33 λεπτών και 9 δευτερολέπτων
 

 

DAKAR - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ