Η φωτογραφία του νέου scooter, που αποκαλύπτει κρίσιμες λεπτομέρειες για την ταυτότητά του.

Δεν είναι Yamaha, είναι...BMW!

Νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες ενός adventure scooter που είδαμε πριν λίγο καιρό δείχνουν ότι δεν πρόκειται για ένα Yamaha μοντέλο, αλλά μάλλον για ένα BMW!

Αναγνωρίζετε την φωτογραφία; Πριν λίγες ημέρες, σας είχαμε μιλήσει για ένα επερχόμενο Yamaha Adventure scooter, που εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στην Ιταλία. Λοιπόν, οι κατάσκοποι είδαν ξανά το μοντέλο και διαπιστώνουν ότι μάλλον...είναι ένα BMW scooter και όχι ένα Yamaha!

Πως το διαπίστωσαν αυτό; Προσέξτε τα χειριστήρια στο αριστερό γκριπ του τιμονιού: Φαίνεται ξεκάθαρα το περιστροφικό χειριστήριο των μενού, που συναντάμε και στην R1200GS και όχι μόνο, μια χαρακτηριστική σχεδίαση μανέτας και τρόμπας φρένου, ενώ λίγο πιο κάτω, στα πλαστικά της ποδιάς, βλέπουμε ένα...κυκλικό έμβλημα, το οποίο είναι σκεπασμένο και θα μπορούσε εύκολα να είναι αυτό της Βαυαρικής φίρμας!

Ακόμα, το εμπρός φωτιστικό σώμα ακολουθεί την σχειδαστική γραμμή των προβολέων της σειράς F700/800 GS, με την χαρακτηριστική ασύμμετρη εικόνα που τα χαρακτηρίζει. Κάτι το οποίο δεν βλέπουμε στην εικόνα, αλλά οι κατάσκοποι ισχυρίζονται ότι παρατήρησαν, είναι και ο πίνακας οργάνων του μοντέλου, ο οποίος είναι ξεκάθαρα «Γερμανικής» ταυτότητας. Επίσης, ο κινητήρας που φαίνεται στην φωτό, θυμίζει λίγο μονάδα ισχύος από την KYMCO –μια εταιρεία που όπως ξέρουμε, έχει συνεργαστεί ξανά με την BMW στα μεγάλα scooter C650GT και Sport.

Τι ωστόσο είναι ακριβώς, μάλλον πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι το φθινόπωρο, για να το μάθουμε, με την ευκαιρία των διεθνών εκθέσεων μοτοσυκλέτας...