Αυτή είναι η φωτό που διέρρευσε στα διεθνή μέσα εδώ και κάποιες ώρες...

Διαρροή εικόνας του KTM 790 Adventure

Μια διαφάνεια που φέρεται να απεικονίζει την οριστική μορφή του KTM 790 Adventure δημοσιεύθηκε κατά λάθος! Δείτε το…

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Αν και έχουμε δει σε πολύ κοντινή προσέγγιση, το πώς θα είναι το νέο KTM 790 Adventure από την ίδια την εταιρεία και το πρωτότυπο μοντέλο της, δεν το έχουμε δει ακόμη  στην οριστική μορφή στην οποία θα γίνει διαθέσιμο… μέχρι τώρα. Η εικόνα που βλέπετε διέρρευσε στο internet πριν λίγες ώρες και κατά πάσα πιθανότητα προέρχεται από μια παρουσίαση του μοντέλου που απευθυνόταν σε dealer του εξωτερικού.

Στην εικόνα που δημοσιεύτηκε από το Ιταλικό μέσο Insella, διακρίνεται όχι μόνο το μοντέλο, αλλά και αρκετές τεχνικές πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα, το WP πιρούνι του μοντέλου θα είναι πλήρως ρυθμιζόμενο με 240 χιλιοστά διαδρομή, ενώ αναφέρεται ότι το κέντρο βάρους του μοντέλου έχει μελετηθεί να είναι ιδιαίτερα χαμηλό και η σέλα θα είναι ενός τμήματος και ύψους 880 χιλιοστών από το έδαφος.

Ακόμη, τονίζεται η έντονα off road ταυτότητα του μοντέλου, που θα εξοπλίζεται στάνταρ με ελαστικά χώματος και ψηλό εμπρός φτερό. Τέλος, η εικόνα αποκαλύπτει τις δυνατότητες του KTM MY RIDE, της πλατφόρμας σύνδεσης της μοτοσυκλέτας με το κινητό τηλέφωνο του αναβάτη.

Και φυσικά, πέρα από τις πληροφορίες αυτές, παίρνουμε και μια πρώτη εμφανισιακή γεύση του μοντέλου, στα χρώματα του λευκού, του μαύρου και του πορτοκαλί. Περιμένουμε την επίσημη πρεμιέρα του, από εδώ και πέρα…