Μια άλλη οπτική στο ζήτημα Romano Fenati, από άνθρωπο της πρώην ομάδας του.

«Διώξαμε τον Fenati λόγω της κατακραυγής»

Μια αποκάλυψη από τον Mirko Cecchini της Marinelli Snipers που φανερώνει τι συνέβη στα παρασκήνια που οδήγησε στην αποπομπή του Fenati! Δείτε περισσότερα…

Δύο εβδομάδες μετά την πολυθρύλητη κίνηση του Romano Fenati εναντίον του Stefano Manzi και όσα επακολούθησαν, ο Mirko Cecchini της ομάδας Marinelli Snipers, λύνει την σιωπή του. Ο μάνατζερ αποκαλύπτει την θέση του για την τιμωρία του Fenati και εξηγεί γιατί η ομάδα πήρε την απόφαση αποπομπής του.

Ο Cecchini δηλώνει ότι η ομάδα «αναγκάστηκε» να διώξει τον Fenati, μετά την τεράστιας έκτασης κατακραυγή που το ζήτημα έλαβε στα social media. Δείτε τι λέει συγκεκριμένα: «Υποχρεωθήκαμε να τον απολύσουμε, μετά από όλο αυτό το χάος που συνέβη στα κοινωνικά δίκτυα. Ξεκάθαρα έκανε λάθος και η τιμωρία που δέχτηκε από την Επιτροπή Αγώνα ήταν σωστή, κατά την γνώμη μας»

Ο μάνατζερ της ομάδας συμπληρώνει τις δηλώσεις του σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στα social media: «Αυτό που έγινε στα κοινωνικά δίκτυα έχει ενοχλήσει τους πάντες. Δεν ήταν πια αθλητικό ζήτημα, περάσαμε σε αγώνα βλακείας. Ένα 22χρονο αγόρι δεν μπορεί αν δέχεται τέτοια επίθεση. Ο Fenati έκανε λάθος και για αυτό δέχτηκε μια τιμωρία. Δεν είναι ο πρώτος που έκανε κάτι τέτοιο και σίγουρα δεν θα είναι ο τελευταίος.»

Προς το παρόν, ο Fenati έχει τεθεί εκτός αγώνων μέχρι το τέλος του 2018, ενώ την θέση του στην ομάδα Marinelli Snipers έχει πάρει ο Xavi Cardelus.