net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Suzuki παρουσίασε τα νέα winglets

Δοκιμαστικά MotoGP

Η μάχες ανάμεσα στους κορυφαίους οδηγούς μοτοσυκλετών, μαίνονται με αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς σήμερα είχαμε ανατροπές στην κατάταξη. Ο Vinales είχε την απάντηση για λογαριασμό της Yamaha

 
Η δεύτερη ημέρα των επίσημων δοκιμαστικών του MotoGP, έλαβε χώρα στο Phillip Island της Αυστραλίας. . Δοκιμή ξεκίνησε στις 09:45 πμ και  μετά από μια σύντομη κόκκινη σημαία λόγω πτηνών στην πίστα, ολοκληρώθηκε στις 17:45.

Ο Maverick Vinales έκανε ένα εκπληκτικό ξεκίνημα, σημειώνοντας αρκετούς γύρους, μέσα στα όρια του  1m 28s κατά τη διάρκεια της πρώτης ώρας . Αυτό ήταν αρκετό για να κρατήσει  τον αναβάτη της Yamaha, στην κορυφή για το υπόλοιπο της ημέρας. 

Ο Dani Pedrosa δεν εμφανίστηκε στην πίστα έως τις 15:00 λόγω μιας λοίμωξης του φάρυγγα που τον ταλαιπωρεί, ενώ στη συνέχεια, η Suzuki έκανε δημόσιο ντεμπούτο με τα νέα αεροδυναμικά Winglet. Με αυτό τον τρόπο έδωσε την απάντησή της στην απαγόρευση της χρήσης πτερυγίων από τα MotoGp.

Εδώ να αναφέρουμε, ότι o σχεδιασμός της Suzuki είναι παρόμοιος με αυτόν της Aprilia (αν καi λιγότερο εκλεπτυσμένος). Τα πτερύγια είναι τοποθετημένα στο άνω μέρος του φέρινγκ, πάνω από τον μπροστινό τροχό.

Ο σχεδιασμός της Yamaha, έχει winglets στα πλαϊνά του φέρινγκ, πίσω από τον εμπρός τροχό. Αυτό, βέβαια, μπορεί να αλλάξει από το Κατάρ.

Honda, Ducati και την KTM μένουν ακόμα για να αποκαλύψουν τα σχέδια του φέρινγκ τους για το 2017, με μία επιπλέον ημέρα των δοκιμών στην Αυστραλία να απομένει, καθώς και τρεις νύχτες στο Κατάρ, πριν από την έναρξη της νέας σεζόν.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ