BMW RnineT Urban G/S

Δοκιμάζουμε: BMW RnineT Urban GS

Για να είσαι πάντα ενημερωμένος για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της μοτοσυκλέτας, τρέξε στο περίπτερο και με μόλις 1,95 ευρώ γίνε ο «leader» της παρέας.

Διαβάστε στο τεύχος Moto Τρίτη  που κυκλοφορεί στα περίπτερα. Δοκιμάζουμε τo BMW R nine T Urban G/S. Το νέο μοντέλο συμπληρώνει την γκάμα της σειράς Heritage και με όπλα του την εμφάνιση, που παραπέμπει στο R80 G/S του 1980, τον boxer κινητήρα και τον πολυμορφικό χαρακτήρα του, υπόσχεται να σας μεταφέρει με άνεση και στυλ σε κάθε είδους διαδρομή. Το οδηγούμε σε όλες τις συνθήκες και διαπιστώνουμε αν τηρεί τις υποσχέσεις του.

Και αυτό είναι μόνο μια ιδέα για το τι ακόμα περιέχει το νέο τεύχος του Μoto Τρίτη.

Διαβάστε ακόμα:
  • Eicma 2017: Τι θα οδηγούμε στο άμεσο μέλλον; Μεγάλο αφιέρωμα και αναλυτική παρουσίαση των σπουδαιότερων μοντέλων που παρουσιάστηκαν στο σαλόνι του Μιλάνο και αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσουν στους δρόμους.
  • Αποστολή Ιταλία: Νέο Ducati Monster 821. Ταξιδεύουμε στο Rimini για να δούμε από κοντά και να οδηγήσουμε το ανανεωμένο monster 821. Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις αλλαγές με τις οποίες η μοτοσυκλέτα με το φανατικό κοινό, γίνεται καλύτερη από ποτέ.
  • Δοκιμάζουμε την ανανεωμένη Aprilia Shiver 900. Μια γυμνή Ιταλίδα με προσιτή τιμή.
  • Συγκρίνουμε τα Ducati Multistrada 950, Kawasaki Versys 1000 και Yamaha Tracer 900. Ίδια κατηγορία, διαφορετικός αριθμός κυλίνδρων.
  • Δοκιμάζουμε το Yamaha Nmax 155. Μια πρόταση για εύκολη μετακίνηση στη ζούγκλα της πόλης.
  • Συγκρίνουμε 4 μοτοσυκλέτες μέχρι 9.000 ευρώ. 2 + 2 μοτοσυκλέτες που καλύπτουν όλα τα γούστα, τόσο στην street όσο και στην street adventure κατηγορία.
  • Οι δυνατότερες μοτοσυκλέτες του 2017. Οι τρείς καλύτερες μοτοσυκλέτες από πλευράς επιδόσεων  που οδηγήσαμε μέχρι στιγμής, σε ένα αγοραστικό θέμα.
  • Honda Integra VS Suzuki burgman. Τα δύο Ιαπωνικά scooter προσφέρουν οδηγική απόλαυση μοτοσυκλέτας, ενώ παράλληλα συγκεντρώνουν όλες τις ανέσεις της μεγάλης κατηγορίας.
Συνολικά 120 σελίδες γεμάτες με δύο τροχούς και μόλις 1,95 ευρώ