Προβληματισμένος παραμένει ο Andrea Dovizioso.

Dovizioso: «Δεν έχουμε λόγο να σκεφτόμαστε τίτλο»

Ανησυχεί για κάτι, έχει ξεκαθαρίσει κάτι άλλο… Τι σκέφτεται ο Andrea Dovizioso μετά τον αγώνα του Sachsenring;

Ο Andrea Dovizioso, καλώς ή κακώς, δεν είναι αυτός που ήταν πέρσι. Ο 32χρονος Ιταλός αναβάτης της  Ducati μπορεί να κέρδισε τις εντυπώσεις και ένα καλύτερο συμβόλαιο, όμως αγωνιστικά δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το 2017. Μετά τον αγώνα του Γερμανικού GP, ο Dovizioso σκέφτεται διάφορα και μας τα εκφράζει, με δηλώσεις του.

Ο Dovi φαίνεται ότι έχει κλείσει το ζήτημα «τίτλος», δίνοντας τους ανάλογους επαίνους στον Marc Marquez: «Το βαθμολογικό κενό είναι μεγάλο. Αλλά ανησυχώ περισσότερο για τις Yamaha. Ήδη πριν τον αγώνα δεν σκεφτόμουν τον Marc. Έκανε το σωστό πράγμα σε πολλούς αγώνες και είναι πολύ μπροστά. Δεν διαφέρουμε όμως σε ταχύτητα πολύ, είναι μικρή η διαφορά μας. Αυτό είναι καλό. Αλλά τώρα δεν σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα, γιατί δεν υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό».

«Πρέπει να δουλέψουμε στην βαθμολογία μας, στην οποία δεν είμαστε πολύ καλοί, διότι αν δεν επανέλθουμε, δεν θα μπορούμε να παλέψουμε με τον Valentino, τον Maverick και άλλους. Συγκεντρωνόμαστε εκεί τώρα. Επιβεβαιώσαμε και δείξαμε ότι η μοτοσυκλέτα μας έιναι καλύτερη από πέρσι, αλλά δεν έχουμε κάνει το απαραίτητο άλμα μπροστά».

Ο Dovizioso, αυτή την στιγμή, βρίσκεται 4ος στην βαθμολογία, ενώ 77 βαθμοί τον  χωρίζουν από τον πρωτοπόρο Marc Marquez. Θα μπορέσει άραγε να πετύχει κάτι καλύτερο πριν το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς;