Δυνατότητα να αναβαθμίσουν τα ηλεκτρονικά της Panigale τους θα έχουν οι ιδιοκτήτες 1299, ακόμη και προηγούμενων ετών.

Ducati 1299 Panigale: Νέο traction control

Την διαθεσιμότητα μια αναβαθμισμένης έκδοσης του traction control για τις τελευταίες 1299 Panigale ανακοίνωσε η Ducati, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και όσοι έχουν αγοράσει μοντέλα του 2015-2016.

Όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι, από του χρόνου, η δικύλινδρη 1299 Panigale της Ducati θα αποτελεί παρελθόν, καθώς θα αντικατασταθεί από το πολυαναμενόμενο V4 μοντέλο. Λίγο πριν λοιπόν η 1299 κοσμήσει το χρονοντούλαπο της ιστορίας, η Ducati ανακοινώνει ότι κάνει διαθέσιμη μια νέα έκδοση του λογισμικού traction control της μοτοσυκλέτας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το λογισμικό DTC EVO, που έγινε πρώτα διαθέσιμο στην έκδοση Anniversario της 1299 Panigale και εισήγαγε την δυνατότητα για ελεγχόμενο drift στις εξόδους των στροφών. Το DTC EVO, το οποίο εξοπλίζει όλη την γκάμα 1299 του 2017 –συμπεριλαμβανομένων των Superleggera και Final Edition- θα μπορούν πλέον να αποκτήσουν και ιδιοκτήτες 1299 προηγούμενων ετών –συγκεκριμένα μοντέλα του 2015 και 2016.

Σύμφωνα με την Ducati, ο νέος αλγόριθμος είναι ταχύτερος αλλά και ακριβέστερος, ενώ συνεργάζεται φυσικά και με μια μονάδα μέτρησης κλίσης και αδράνειας IMU της Bosch. H νέα έκδοση του traction control θα γίνει διαθέσιμη μέσα από το δίκτυο αντιπροσώπων της Ducati σύντομα.