Έρχονται νέες προσθήκες στην γκάμα των Scrambler από την Ducati.

Ducati: «Αποκάλυψη» 2 νέων Scrambler 1100

Σε έγγραφα κατοχύρωσης ανακάλυψαν κατάσκοποι, την ύπαρξη 2 νέων Ducati Scrambler μοντέλων που έρχονται, πιθανόν για το 2020. Δείτε περισσότερα.

Η Ducati είναι γνωστό ότι θα αποκαλύψει όλα της τα μοντέλα για το 2020, σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει πριν την EICMA, στις 23 Οκτωβρίου. Αν και πάνω-κάτω γνωρίζουμε ποια είναι τα μοντέλα που περιμένουμε να δούμε, επιπρόσθετες πληροφορίες έκαναν την εμφάνισή τους σχετικά με μοντέλα για την σειρά Scrambler.

Τα στοιχεία έρχονται από τα έγγραφα κατοχύρωσης για την EPA ή αλλιώς, την υπηρεσία προστασίας περιβάλλοντος των ΗΠΑ, στην οποία φτάνουν όλα τα αντίστοιχα δεδομένα για τα νέα μοντέλα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μιλάμε για δύο νέες προσθήκες στη σειρά των 1.100 κυβικών, που θα έχουν την ονομασία «Pro» και «Sport Pro».

Αν και περισσότερα δεν γίνονται γνωστά, εικάζεται από τους ξένους πράκτορες ότι η λέξη «Pro» στην ονοματολογία του μοντέλου, έχει να κάνει με off-road χαρακτηριστικά. Μην ξεχνάτε ότι εδώ μιλάμε για το «μεγάλο» Scrambler, καθώς η έκδοση με τον κινητήρα των 800 κυβικών έχει ήδη και off-road εκδοχή, την Desert Sled.

Με απλά λόγια, θα μπορούσαμε να περιμένουμε την εμφάνιση δύο νέων Scrambler 1100, με «ψηλές» αναρτήσεις και αντίστοιχα ελαστικά, με την έκδοση Pro να αποτελεί την βασική από τις δύο και την έκδοση Sport Pro με την σειρά της, να φέρει αξεσουάρ όπως διαφορετικό πακέτο αναρτήσεων και… τα γνωστά, που βλέπουμε να συνηθίζονται σε τέτοιες περιπτώσεις. Όλες οι απορίες θα μας λυθούν μάλλον, τους επόμενους μήνες.