Ducati Diavel 1260: Ξεκίνησε η παραγωγή

Βγήκαν οι πρώτες Diavel 1260 από την γραμμή παραγωγής, παίρνοντας τον δρόμο για τους αντιπροσώπους όλης της Ευρώπης. Δείτε περισσότερα…

Εχθές Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, η πρώτη Ducati Diavel 1260 βγήκε από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου του Borgo Panigale στην Ιταλία και η Ducati κράτησε την παράδοσή της, κάνοντας μια πρόποση προς τιμήν της νέας μοτοσυκλέτας υπό τον επικεφαλής Claudio Domenicali. Ο Domenicali απηύθυνε επίσης ομιλία ειδικά για την περίσταση, στο εργοστάσιο.

Οι πρώτες Diavel 1260 αναμένεται να φτάσουν στους αντιπροσώπους της Ευρώπης στα μέσα Φεβρουαρίου. Η έκδοση βάσης Diavel 1260 θα γίνει διαθέσιμη στην γκρίζα απόχρωση με όνομα Sandstone Grey, ενώ η ανώτερων χαρακτηριστικών Diavel 1260S θα διατίθεται στις αποχρώσεις Thrilling Black & Black Stealth και Sandstone Grey. Σε σχέση με την «απλή» Diavel, η Diavel S θα φέρει αναρτήσεις Ohlins, διαφορετικούς τροχούς, βελτιωμένα φρένα και Quickshifter δύο κατευθύνσεων.

Το νέο Diavel φέρει τον κινητήρα των 1.260 κ.εκ. που εξοπλίζει και την Multistrada 1260, ο οποίος έχει απόδοση 159 ίππων και 13 kgm ροπής.