Ducati: Δοκιμάζει νέο V4 Naked!

Εν όψει του αγώνα στο Pikes Peak, η Ducati εθεάθη να δοκιμάζει μια νέα μοτοσυκλέτα που θα προκαλέσει συζητήσεις! Δείτε περισσότερα…

Η συζήτηση για πιθανό, super naked μοντέλο με την καρδιά της Panigale V4 από την Ducati, δεν έχει σταματήσει καθόλου τον τελευταίο καιρό. Μετά από τα πρώτα σενάρια, ήρθε και η «επιβεβαίωση» από τον Claudio Domenicali για το μοντέλο. Μετά την επιβεβαίωση, φαίνεται ότι έρχονται… και οι φωτογραφίες του!

Πιο συγκεκριμένα, την εικόνα αυτή δημοσίευσαν αμερικανικά μέσα, τα οποία την απαθανάτισαν σε ελεύθερη προπόνηση track day – δηλαδή, σε… δημόσια θέα! Πρόκειται για τις μοτοσυκλέτες της ομάδας του ίδιου του Carlin Dunne, o οποίος επισκέφθηκε την πίστα για προπόνηση αλλά και δοκιμές στην νέα μοτοσυκλέτα.

Όπως γίνεται μάλλον δύσκολα διακριτό, οι 2 δοκιμαστικές μοτοσυκλέτες που φέρουν τιμόνι (καθώς οι κανονισμοί του Pikes Peak απαγορεύουν την συμμετοχή μοτοσυκλετών με κλιπ-ον) είναι ουσιαστικά δύο ειδικά τροποποιημένες Panigale V4R. Ωστόσο λόγω της φύσης της εικόνας, δεν διακρίνονται περισσότερες λεπτομέρειες (ακόμα).

Ο αγώνας πλησιάζει και το μόνο σίγουρο, είναι ότι η Ducati θα ήθελε να κρατήσει τον τίτλο του απόλυτου ρεκόρ της ανάβασης, το οποίο κατέχει ο Dunne και μία Multistrada 1260 Pikes Peak. Θα δούμε εν καιρώ, πως θα εξελιχθεί η ιστορία…Το βέβαιο είναι ότι, τουλάχιστον για τις ανάγκες μιας τέτοιας ανάβασης, ο Dunne θα οδηγήσει μια μοτοσυκλέτα με ιδιαίτερα αυξημένη ισχύ, ενώ μην εκπλαγείτε ιδιαίτερα αν το μοντέλο παραγωγής εμφανιστεί πρώτα, ως μια ειδική περιορισμένης παραγωγής έκδοση!