Τα στιγμιότυπα των δύο νέων Ducati Streetfighter V4 και Panigale

Τα στιγμιότυπα των δύο νέων Ducati Streetfighter V4 και Panigale

Ducati: Δοκιμάζονται τα νέα Streetfighter V4 και Panigale

Τις δύο μοτοσυκλέτες της Ducati εντόπισε ο κατασκοπευτικός φακός Ιταλών, να δοκιμάζονται στο δρόμο. Δείτε περισσότερα…

Δύο μήνες σχεδόν πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της Ducati για το 2020, ο φακός κατασκόπων στην Ιταλία «αιχμαλώτισε» δύο από τις μοτοσυκλέτες που περιμένουμε να δούμε, σε δοκιμές: Πρόκειται για τις Streetfighter V4 και Panigale V2.

Για την πρώτη γνωρίζουμε ότι θα έρθει σε έκδοση παραγωγής για το 2020 ως ολοκαίνουργιο μοντέλο, ενώ για την δεύτερη ξέρουμε ότι θα είναι μια εκτεταμένη ανανέωση, της «μικρής» superbike της Ducati, με στυλ από την μεγαλύτερη V4 και ίσως περισσότερα κυβικά.

Οι δύο μοτοσυκλέτες εντοπίστηκαν βαριά καμουφλαρισμένες, σε μια προσπάθεια να κρυφτούν οι λεπτομέρειες της εμφάνισης τους. Φυσικά στην προκειμένη περίπτωση το ενδιαφέρον στρέφεται περισσότερο στην V4, η οποία θα είναι νέο μοντέλο και οι ομοιότητες της εμφάνισης της με το αγωνιστικό του Pikes Peak δεν κρύβονται! Ωστόσο, όπως είναι φυσικό, μια συμβατική εξάτμιση κάνει την εμφάνισή της στο κάτω μέρος της μοτοσυκλέτας. Αλλαγές σε αυτό το κομμάτι αναμένονται σίγουρα, καθώς η Streetfighter θα πρέπει να συμφωνεί με τις προδιαγραφές Euro5.

Για την μικρή Panigale, δυστυχώς δεν φαίνονται ακόμη αρκετές λεπτομέρειες, ενώ σχεδόν καμία πληροφορία τεχνικής φύσης δεν έχει κυκλοφορήσει. Υπομονή μέχρι τις 23 Οκτωβρίου…