Περι τίνος πρόκειται το νέο Scrambler που έρχεται σύντομα, όπως όλοι πιστεύουν;

Ducati: Έρχεται κι άλλο Scrambler

Νέο μοντέλο στο lifestyle brand ή ανανέωση υπάρχοντος; Τι σκοπεύει να κάνει η Ducati; Δείτε περισσότερα…

Φήμες κυκλοφόρησαν ήδη και οι Αμερικανοί συνάδελφοί μας είναι κάτι παραπάνω από σίγουροι. Σε μόλις 4 ημέρες, η Ducati θα παρουσιάσει ακόμη ένα Scrambler μοντέλο –και πιθανόν δεν μιλάμε για το Desert Sled 1100, αλλά για ένα εντελώς νέο! Η ιταλική εταιρεία φαίνεται πως έχει πάρει πολύ στα σοβαρά το νέο της brand, καθώς η ρετρό μανία καλά κρατεί σε όλο τον κόσμο. Τι όμως θα είναι αυτό το νέο μοντέλο;

Σε περίπτωση που ο χαμός δεν γίνεται για το Desert Sled 1100, το οποίο θεωρείται βέβαιο εδώ και καιρό, δεν είναι απίθανο να μιλάμε για την ανανέωση του κύριου μοντέλου της Scrambler γκάμας, το 800. ¶λλωστε, υπάρχει λογική πίσω από μία τέτοια απόφαση: Το Scrambler 800 είναι σχεδόν 5 χρόνια στην αγορά, ένα αρκετά μεγάλο διάστημα.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε βέβαια, πως ακριβώς θα υλοποιηθεί μια τέτοια ανανέωση, καθώς μια και το Scrambler έχει ρετρό χαρακτήρα, δεν μπορούμε να μιλάμε για απόλυτο… εκμοντερνισμό. Ίσως μιλάμε για αλλαγές στις λεπτομέρειες, νέα ηλεκτρονικά, μικροβελτιώσεις στον κινητήρα, αλλά όλα μένουν ακόμη στην σφαίρα των φημών.

4 μέρες απομένουν μέχρι την… αποκάλυψη, όπως επιμένουν έντονα οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι. Ίδωμεν, λοιπόν!