Η πρώτη Ducati Scrambler Maverick

Ducati Maverick: Πωλήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό

Ένα σημαντικό ποσόν κατάφερε να αποδώσει σε φιλανθρωπική δημοπρασία, η μοτοσυκλέτα που βλέπετε. Δείτε περισσότερα…

Η μοτοσυκλέτα της φωτογραφίας είναι μία Ducati Scrambler Maverick, η οποία έχει δημιουργηθεί από τον μεγάλο καλλιτέχνη τατουάζ GRIME. Εχθές, σε πώλησή της σε δημοπρασία, η μοτοσυκλέτα συγκέντρωσε ένα πολύ σημαντικό ποσόν, το οποίο θα δωρηθεί σε νοσοκομείο για παιδιά.

Συγκεκριμένα, η δημιουργία του GRIME, ο οποίος είναι γνωστός ως tattoo artist των διασήμων με λίστα αναμονής πάνω από 3 χρόνια, πωλήθηκε έναντι 39.000 δολαρίων, τα οποία θα δωρηθούν στο νοσοκομείο παίδων Shriners, το οποίο επέλεξε ο ίδιος ο GRIME.

H εν λόγω μοτοσυκλέτα ξεκίνησε την ζωή της ως μία Ducati Scrambler Icon, που χρειάστηκε πάνω από 250 εργατοώρες για να έρθει σε αυτό το αποτέλεσμα. Τα επιπλέον τμήματά της είναι φτιαγμένα από αλουμίνιο και ατσάλι και η εμφάνιση της  είναι αναφορά στα χρώματα της Ιταλικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Οι τροποποιήσεις που φέρει, πέρα από τα custom ρεζερβουάρ, ουρά και εμπρός τμήμα, περιλαμβάνουν νέες αναρτήσεις, custom εξάτμιση της Termignoni, χειροποίητη σέλα και ταμπλό από Ducati Hypermotard.

Η μοτοσυκλέτα θα αποτελέσει την πρώτη από μια σειρά, που θα φέρει επίσης την ονομασία Maverick. Εμείς μπορούμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους εμπλεκόμενους, για αυτή την μεγάλης σημασίας κίνηση προς υποστήριξη ενός νοσοκομείου για παιδιά.