Είναι αυτή μια νέα έκδοση της Ducati Panigale V4S;

Είναι αυτή μια νέα έκδοση της Ducati Panigale V4S;

Ducati: Νέα Panigale ή κάτι άλλο;

Κάποιες spy pics που δημοσιεύθηκαν δημιουργούν απορία σχετικά με το τι ετοιμάζει η Ducati: Μία νέα Panigale V4 ή κάτι που δεν μας περνάει από το μυαλό;

Εικόνες και πληροφορίες που βρέθηκαν στα Αμερικανικά μέσα, αποκαλύπτουν κάποιες κινήσεις της Ducati και των ανθρώπων της που ίσως δείχνουν κάποιο νέο μοντέλο. Πιο συγκεκριμένα, το Motorcycle.com δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν μία Panigale V4 με ξεχωριστά χρώματα, αλλά και έναν αναβάτη ντυμένο πατόκορφα με εξοπλισμό Ducati, στην πίστα.

Τι συμβαίνει λοιπόν; Οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι έχουμε να κάνουμε με μια νέα, επετειακή έκδοση της Panigale V4S. Φέτος, κλείνουμε 25 χρόνια από τότε που ο Carl Fogarty με την Ducati, κέρδισαν τον πρώτο τους τίτλο στα WSBK και οι Αμερικανοί συνάδελφοί μας πιστεύουν ότι η μοτοσυκλέτα που βλέπουμε, είναι ένα επετειακό μοντέλο για τον εορτασμό της περίστασης. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που κοντεύει να γίνει… κανόνας τα τελευταία χρόνια.

Ακόμη πιο ισχυρή κάνει την ένδειξη, η χρωματική εμφάνιση του Panigale που δοκιμάζεται: Προσέξτε τον αριθμό «1» που το κοσμεί. Ακόμα, πολλοί εμπλεκόμενοι πιστεύουν ότι ο αναβάτης  που φαίνεται στις φωτογραφίες, είναι ο ίδιος ο Carl Fogarty, ο οποίος φωτογραφίζεται για λογαριασμό της Ducati και για να γιορτάσει την ίδια του την επέτειο πρωταθλήματος. Το «χειρότερο» σενάριο, είναι ότι απλά κάποιος αναβάτης Ducati κάνει ένα track day… μόνος του και βαμμένος «κάργα» Ducati, το οποίο μας φαίνεται λίγο παράξενο να προσελκύει κατασκόπους.

Αν αυτά τα στοιχεία αποδειχθούν αληθινά, τότε σύντομα πρέπει να περιμένουμε μία νέα –και περιορισμένης παραγωγής, φυσικά- έκδοση της Panigale V4S, με τον αριθμό «1» του Fogarty. Για να δούμε…