O Jorge Lorenzo με τα χρώματα της Ducati, πριν ακόμα αποχωρήσει.

Ducati: Ο Jorge αποφάσισε πριν του μιλήσουμε

Δηλώσεις του Paolo Ciabatti που προκαλούν αίσθηση! Σύμφωνα με αυτές, δεν μίλησε πρώτη η Ducati στον Lorenzo, αλλά είχε ήδη αποφασίσει ο ίδιος να φύγει!

Δηλώσεις που ανατρέπουν το σκηνικό γύρω από την αποχώρηση του Jorge Lorenzo από την Ducati και την μετάβαση στην Honda, κάνει ο Paolo Ciabatti, επικεφαλής της ομάδας της Ducati. Σύμφωνα με αυτές, ο Jorge Lorenzo είχε ήδη αποφασίσει να φύγει από την Ducati πριν η ίδια η ομάδα μιλήσει μαζί του, έχοντας μάλιστα εξασφαλίσει το συμβόλαιο με την Honda!

O Ciabatti λέει συγκεκριμένα: «Τα αποτελέσματα του Jorge δημιούργησαν μια δύσκολη κατάσταση. Νομίζω ότι καταλαβαίνει κανείς ότι σκεφτόμασταν κάτι άλλο, αυτό είναι αυτό που συνέβη, η απόφαση πάρθηκε μετά το Le Mans».

«Υπάρχουν φορές που πρέπει να πάρεις μια απόφαση και εκείνη την στιγμή, ότι έγινε, έγινε. Ο Jorge αποφάσισε να υπογράψει στην Honda πριν εμείς του πούμε την απόφαση μας, γιατί νόμιζε ότι δεν είχε πιθανότητα να συνεχίσει με την Ducati. Αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι εμείς μιλούσαμε με τον Petrucci για κάποιες εβδομάδες, αν και αυτό δεν ήταν κρυφό ποτέ. Είχαμε ξεκαθαρίσει την θέση μας στον manager του Jorge» είπε ο Ciabatti.

Εσείς τι λέτε; Πιστεύετε τον Ιταλό ή θεωρείτε ότι η αλήθεια βρίσκεται στην πλευρά του Jorge;