Μεγάλο το ενδιαφέρον των πιθανών αγοραστών, που προσελκύει η Ducati!

Ducati: Σφάζονται στα πόδια της!

Μεγάλο επιχειρηματικό ενδιαφέρον φαίνεται να έχει προσελκύσει η υπόθεση πώλησης της Ducati, καθώς μια νέα προσφορά έρχεται από κάπου που πολλοί δεν περίμεναν!

Η πώληση της Ducati μονοπωλεί το ενδιαφέρον του οτοσυκλετιστικού, αλλά και του οικονομικού ρεπορτάζ, με τα νέα από το δεύτερο να είναι αρκετά ενδιαφέροντα...Μετά την οριστική επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας προς πώληση, την ανακοίνωση της αναμενόμενης τιμής της αλλά και το ενδιαφέρον από μάρκες όπως η Bajaj και η Harley-Davidson, τώρα για την Μπολωνέζικη εταιρεία ενδιαφέρεται και η οικογένεια Benetton!

Οι γνωστοί κολοσσοί της επιχειρηματικότητας κατέθεσαν-σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία- πρόταση 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ για την αγορά της Ducati. Η νέα αυτή είδηση συμπληρώνει μια αλυσίδα εξελίξεων, που όπως φαίνεται έχουν μέλλον ακόμη: Η Harley-Davidson, αν και αρχικά ενδιαφέρθηκε, απέσυρε την πρόταση εξαγοράς της Ducati, ενώ πέρα από την Bajaj ενδιαφέρον εκφράζει και...ο προηγούμενος ιδιοκτήτης! Πρόκειται για τον Andrea Bonomi και την Investindustrial, οι οποίοι είχαν πουλήσει την Ducati στην Audi το 2012, έναντι 860 εκατομμυρίων ευρώ.

Τι λοιπόν θα γίνει; Από ότι φαίνεται, οι «κόκκινοι» από την Ιταλία έχουν εξελιχθεί σε μήλον της Έριδος, για το οποίο θα ακολουθήσουν μονομαχίες πολλών...ψηφίων στα ποσά. Ιδώμεν!