Αυτή είναι η νέα Ducati Streetfighter V4

Αυτή είναι η νέα Ducati Streetfighter V4

Ducati Streetfighter V4 – Είναι γεγονός

Αποκαλύφθηκε με κάθε επισημότητα η Ducati Streetfighter V4, που θα πάρει μέρος στο Pikes Peak και κατόπιν έρχεται ως μοντέλο παραγωγής. Δείτε περισσότερα.

Η Ducati πιστή στο ραντεβού της, παρουσίασε με κάθε επισημότητα το νέο Ducati Streetfighter V4. Πρόκειται για την επιστροφή του ονόματος Streetfighter στην γκάμα της Ιταλικής εταιρείας, με μια εντυπωσιακή ως είθισται μοτοσυκλέτα που θα έρθει και ως μοντέλο παραγωγής, το 2020.

Επίσημα, παρουσιάστηκε η πρώτη εκδοχή του μοντέλου, η οποία θα πάρει μέρος στην ανάβαση Pikes Peak στο τέλος του μήνα, στα χέρια του Carlin Dunne. Ο αγώνας αυτός θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την νέα μοτοσυκλέτα να δοκιμαστεί σε συνθήκες πίεσης, ενώ ταυτόχρονα ο Dunne θα κυνηγήσει την νίκη και ένα νέο ρεκόρ ανάβασης.

Η μοτοσυκλέτα είναι ουσιαστικά μία Ducati Panigale V4, απαλλαγμένη από τα fairing της και εξοπλισμένη με τιμόνι, ως γνήσια streetfighter. Τα χρώματα της Streetfighter V4 είναι ειδικά για την περίσταση και σχεδιασμένα από το Ducati Centro Stile με σκοπό την ανάδειξη της επιθετικής σιλουέτας της νέας μοτοσυκλέτας.

Η Ducati δεν αποκαλύπτει τίποτα προς το παρόν, για την απόδοση της νέας μοτοσυκλέτας, δηλώνει ωστόσο ότι η Streetfighter V4 θα έχει παρουσία στην φετινή EICMA, που θα γίνει τον Νοέμβριο, ως μοντέλο παραγωγής. Από τον Μάρτιο του 2020 η μοτοσυκλέτα θα είναι διαθέσιμη στις αγορές. Αργότερα λοιπόν μέσα στην χρονιά, θα μάθουμε και περισσότερα για την μοτοσυκλέτα όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της και –φυσικά- την ισχύ της.

Προς το παρόν, απολαύστε Ιταλικό οφθαλμόλουτρο.