Αυτό είναι το teaser video που δημοσίευσε η Ducati και μάλλον κρύβει το νέο Streetfighter V4...

Ducati: Teaser για το Streetfighter V4

Ένα μυστηριώδες teaser video μας προετοιμάζει για την παρουσίαση του νέου Ducati Streetfighter V4… Δείτε περισσότερα.

Ένα νέο Ducati Streetfighter V4 θεωρείται πλέον… σιγουράκι (δείτε τι σας έχουμε γράψει μέχρι τώρα, εδώ και εδώ) και αυτή την φορά και η ίδια η Ducati, ρίχνει λάδι στην φωτιά που άναψε η ίδια. Πιο συγκεκριμένα, ένα σύντομο βίντεο, που μπορείτε να δείτε παραπάνω, παρουσιάζει μια πρώτη επαφή  με μια καινούργια μοτοσυκλέτα, «κλείνοντας» με μια ημερομηνία: 13 Ιουνίου.

Την ημέρα εκείνη, θα γίνουν τα δοκιμαστικά ελαστικών μοτοσυκλετών στην περίφημη ανάβαση του Pikes Peak, στην οποία εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι η Ducati θα πάρει μέρος με μια νέα «κρυφή» μέχρι τώρα μοτοσυκλέτα.

Φυσικά όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν, στο ότι έχουμε επιτέλους να κάνουμε με την επίσημη αποκάλυψη του νέου Streetfighter V4. Το μοντέλο αναμένεται εδώ και πολύ καιρό, ενώ και ο ίδιος ο Claudio Domenicali, ο επικεφαλής της Ducati, έχει επιβεβαιώσει την έλευσή του. Στις 13 Ιουνίου λοιπόν, περιμένουμε την μεγάλη στιγμή. 

Και με βάση αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα, το Ducati Streetfighter V4 (αν τελικά κρατήσει αυτό το όνομα), θα είναι ουσιαστικά μια «γυμνή» Panigale V4, με τον κινητήρα των 1.103 κ.εκ. σίγουρα επαναρυθμισμένο σε άλλη χαρτογράφηση ισχύος-ροπής και πιθανώς με ελαφρώς διαφορετικό εξοπλισμό. Όπως και να έχει όμως, μιλάμε για ένα μοντέλο που σίγουρα θα συγκινήσει και θα ανοίξει κύκλο μεγάλων υποσχέσεων στο θέμα «επιδόσεις». Περιμένουμε με αγωνία.