Θα μπορούσε να είναι έτσι το νέο μοντέλο της Ducati;

Θα μπορούσε να είναι έτσι το νέο μοντέλο της Ducati;

Ducati V4: Ιδού μια πρώτη απεικόνιση!

Μια από Γερμανίας άποψη για το πως θα μπορούσε να είναι η νέα Ducati V4 superbike, βασισμένη στις κατασκοπευτικές εικόνες που κυκλοφόρησαν.

Τον τελευταίο καιρό, ένα από τα πιο hot μοτοσυκλετιστικά θέματα –αν όχι το πιο hot-, είναι το νέο V4 superbike από την Ducati. Καθώς ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του, πολλοί 3D καλλιτέχνες ασχολήθηκαν με το να δημιουργήσουν την άποψη τους, για το ποια θα μπορούσε να είναι η τελική μορφή της μοτοσυκλέτας. Μία από αυτές απεικονίζεται και στα σχέδια που βλέπεται. ΅

Πρόκειται για μια εργασία από την Γερμανία και συγκεκριμένα τον οίκο Kardesign, ο οποίος δημιούργησε μια ψηφιακή μοτοσυκλέτα που αναμφίβολα είναι άκρως εντυπωσιακή. Απεικονιζόμενη σε δύο αποχρώσεις, μπορούμε να διακρίνουμε ότι η άποψη της Kardesign δανείζεται στοιχεία από την σημερίνη Panigale, ωστόσο είναι ακόμη πιο αιχμηρή στο σύνολο. Σημεία κλειδιά, το κάπως απλούστερο «μούτρο» με τα φωτιστικά σώματα που έχουμε δει και στο teaser του μοντέλου, αλλά και τα πλαϊνά ανοίγματα αερισμού στα φέρινγκ.

Φυσικά, σχέδια σαν αυτά αποτελούν...γλύκισμα, για τα μάτια των απανταχού Ducatisti και μοτοσυκλετιστών, ωστόσο τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμη. Καθώς έχει ανακοινωθεί ότι το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί στην φετινή EICMA, πολλά σημαντικά ερωτήματα τεχνικής φύσης μένουν αναπάντητα. Για παράδειγμα, ακόμη δεν είναι βέβαιο αν η νέα μοτοσυκλέτα θα κρατήσει το monocoque πλαίσιο της τρέχουσας Panigale, ή αν θα μεταβεί στο trellis τύπο. Υπομονή λοιπόν, μέχρι τον Νοέμβριο –τουλάχιστον για επίσημες ανακοινώσεις.