Dunlop TrailSmart MAX σε προσφορά

Προετοιμάσου σωστά για τις καλοκαιρινές σου περιπέτειες και απόκτησε ένα ζευγάρι Dunlop TrailSmart MAX 75 ευρώ φθηνότερα.

Αν σκοπεύεις να οργώσεις τα βουνά ή τους χωματόδρομους κάποιου νησιού, χρειάζεσαι ένα ελαστικό που να μπορείς να εμπιστευτείς. Το TrailSmart MAX της Dunlop προορίζεται για τις σύγχρονες adventure μοτοσυκλέτες και μπορεί να αντεπεξέλθει στις μεγάλες ιπποδυνάμεις και τα αρκετά κιλά που μπορεί να έχουν όταν είναι φορτωμένες. Διατηρεί όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει γνωστό το TrailSmart, αλλά προσφέρει σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Το εμπρός ελαστικό προσφέρει γρήγορη απόκριση και σωστή πληροφόρηση στον αναβάτη εμπνέοντας εμπιστοσύνη σε όλες τις συνθήκες, ενώ το πίσω χάρη στην τεχνολογία Multi-Tread συνδυάζει χαρακτηριστικά σπορ ελαστικών με στόχο την βέλτιστη πρόσφυση σε άσφαλτο και χώμα.

Η Milonidis Moto γνωρίζοντας πόσο σημαντικά είναι τα ελαστικά για την ασφάλεια του αναβάτη προσφέρει τα Dunlop TrailSmart MAX σε διάσταση 110/80-19 και 150/70-17 στην εκπληκτική τιμή των 225 ευρώ από 300 ευρώ που είναι η αρχική τους τιμή. Μη χάνεις χρόνο γιατί η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Και μην ξεχνάς ότι στην Milonidis Moto θα βρεις όλα τα τελευταία μοντέλα ελαστικών των μεγαλύτερων κατασκευαστών, όπως Dunlop, Michelin, Bridgestone, Metzeler και άλλων στις καλύτερες τιμές. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα στο Περιστέρι για ζυγοστάθμιση, ακτινολόγηση και επισκευή ζαντών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 127, Περιστέρι

Τηλ.: 2105718453