Ο κινητήρας των 948 κυβικών θα αποδίδει 115 ίππους και όχι 123.

Η café racer έκδοση, ίσως να είναι υψηλότερων προδιαγραφών.

Δυο εκδόσεις για το Z900RS

Η Kawasaki θα παρουσιάσει στις 25 Οκτωβρίου, στην έκθεση του Τόκιο, το νέο της ρετρό Z900RS ακολουθώντας τα βήματα του BMW RnineT και του Yamaha XSR900.

Η Kawasaki έχει ήδη βγάλει στη δημοσιότητα teaser βίντεο και περιμένουμε το RS να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο υπάρχον Z900 και να μοιράζεται μαζί του πλαίσιο και κινητήρα, αλλά να έχει τελείως διαφορετικό κοστούμι. Η μοτοσυκλέτα που εμφανίζεται στα βίντεο έχει έντονα ρετρό σχεδιασμό, δυο στρογγυλά όργανα, LED στρογγυλό προβολέα, LED φλας, χρωμιωμένες λεπτομέρειες, χυτές ζάντες και ατσάλινο ρεζερβουάρ, ενώ οι χρωματισμοί θα παραπέμπουν στο Ζ900 του 1970. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι τα φρένα του είναι ακτινικά σε αντίθεση με του Ζ900.

Ο κινητήρας των 948 κυβικών θα αποδίδει 115 ίππους και όχι 123 που αποδίδει στο Z900, αλλά το σημαντικό είναι ότι θα υπάρχουν δυο εκδόσεις, η βασική και μια ακόμα café racer, που ίσως να είναι υψηλότερων προδιαγραφών και να έχει βελτιωμένες αναρτήσεις, ζάντες με ακτίνες, διαφορετική εξάτμιση και ένα μικρό μασκάκι. Ένα χαρακτηριστικό που εκτιμούν πολύ οι αγοραστές αυτής της κατηγορίας μοτοσυκλετών, είναι ο ήχος, οπότε σίγουρα η Kawasaki θα έχει δώσει ιδιαίτερη  προσοχή σε αυτό το σημείο.