Δυο μεγάλα ονόματα ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η κορυφαία στα λιπαντικά ENEOS εμπιστεύτηκε την Πατμανίδης Α.Ε. για τη διάθεση των προϊόντων της στην Ελλάδα. Διαβάστε περισσότερα.

Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε για την Πατμανίδης Α.Ε. με στόχο την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των αναβατών. Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής λιπαντικών της Ιαπωνίας, η ENEOS, εμπιστεύτηκε την Ελληνική εταιρεία για τη διανομή όλης της γκάμας των προϊόντων της, τα οποία κατασκευάζονται σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές, ώστε να υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των κινητήρων.

Να θυμίσουμε ότι η ENEOS προμηθεύει με λιπαντικά την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha στα MotoGP. Αυτό σημαίνει ότι τα λιπαντικά της εξελίσσονται μέσα στο απαιτητικό περιβάλλον των αγώνων, οπότε όλη η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί περνά στα δικά σας λιπαντικά και μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι για την αποτελεσματικότητά τους.  

Η γκάμα της ENEOS εκτός από ημισυνθετικά και πλήρως συνθετικά λιπαντικά για 4χρονους και 2χρονους κινητήρες scooter και μοτοσυκλετών, περιλαμβάνει ακόμα υγρά φρένων, αντιψυκτικά και σύντομα θα προστεθούν τα είδη περιποίησης. Όλα θα τα βρείτε άμεσα διαθέσιμα σε επιλεγμένους συνεργάτες της Πατμανίδης Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δήμητρος 15 Ακαδημία Πλάτωνος, Αθήνα
Τηλ.: 210 5141807, 210 5157906
www.patman.gr