net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Φιλικό δίχρονο τρακοσάρι; Γίνεται; Σύμφωνα με τη Beta, γίνεται. Ιδού το Xtrainer 300. Σύμμαχος στη φιλικότητα η γραμμική απόδοση του μοτέρ.

Το περιμετρικό πλαίσιο τύπου Deltabox, προσφέρει χαμηλότερη απόσταση της σέλας από το έδαφος και φέρνει το κέντρο βάρους χαμηλότερα.

Η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη τρόμπα λαδιού προσφέρει ανά πάσα στιγμή το κατάλληλο μείγμα λαδιού/καυσίμου, δίχως να ταλαιπωρείται ο αναβάτης με αναλογίες.

EICMA 2014: Beta Xtrainer 300

Τo Xtrainer 300 αποτελεί μια άριστη, φιλική λύση για αναβάτες που ψάχνουν το παιχνίδι στην οδήγηση, χωρίς τις υψηλές απαιτήσεις των μεγάλων μοτοσυκλετών enduro, ενώ θα ήθελαν να βελτιώσουν και την τεχνική τους.

 
Οι μηχανικοί του Ιταλικού εργοστασίου έφτιαξαν μία μοτοσυκλέτα που προσφέρει αγνή απόλαυση κατά την οδήγησή της, κατάλληλη για τους νεοεισερχόμενους στον μοναδικό χώρο της οδήγησης enduro. Το Xtrainer προσφέρει ιδανικές επιδόσεις, όντας παράλληλα εύκολο στην οδήγηση, φέρνοντας στο μυαλό και το Freeride της KTM, που .

Ανάμεσα σε μία σειρά από πλεονεκτήματα, εντοπίζουμε ένα μικρότερο σε διαστάσεις περιμετρικό πλαίσιο τύπου Deltabox, που προσφέρει χαμηλότερη απόσταση της σέλας από το έδαφος και φέρνει το κέντρο βάρους χαμηλότερα. Προσθέστε ένα πιρούνι διαμέτρου 43mm καθώς και μία ειδικά σχεδιασμένη ανάρτηση, κι έχετε μία μοτοσυκλέτα ευέλικτη και ευκολοδήγητη, η οποία τονώνει την αυτοπεποίθηση του αναβάτη της.

Το πλαίσιο δένει αρμονικά με ένα κινητήρα βασισμένο σε εκείνον του δημοφιλούς δίχρονου RR 300, με αλλαγές για πιο γραμμική και προοδευτική απόδοση. Παράλληλα, οι μηχανικοί της εταιρείας αποφάσισαν να εφοδιάσουν την μοτοσυκλέτα με μία ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη τρόμπα λαδιού, η οποία προσφέρει ανά πάσα στιγμή το κατάλληλο μείγμα λαδιού/καυσίμου, κι έτσι πια δεν υπάρχει η ανάγκη η μείξη να γίνεται στο ρεζερβουάρ.

Το ρεζερβουάρ με την σειρά του, έχει χωρητικότητα 8,5lt καυσίμου, κάτι που υπόσχεται καλή αυτονομία. Στον τομέα των φρένων, το Xtrainer μοιράζεται το αποτελεσματικό σύνολο της Nissin με τη σειρά των RR. Ο συνδυασμός του μικρού βάρους (99kg κενή) και του χαμηλού ύψους σέλας προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα και για χρήση σκληρού enduro.

Εάν θέλετε να μάθετε enduro, ή εάν επιθυμείτε να βελτιώσετε την τεχνική σας, το Xtrainer είναι πιθανώς αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, ενώ θα μπορούσε να αποτελέσει την πρώτη σας πραγματική enduro μοτοσικλέτα.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ