Η αφίσα της EICMA 2019

EICMA 2019: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες

Τον χρόνο διεξαγωγής της ανακοίνωσε η EICMA 2019, αποκαλύπτοντας παράλληλα και στοιχεία για το τι θα δούμε σε αυτή.

Η 77η έκθεση μοτοσυκλέτας EICMA του Μιλάνου θέτει το ραντεβού της, με τους μοτοσυκλετιστές αλλά και τους εμπόρους και τον ειδικό τύπο και για 2019. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις ημέρες 5 έως 10 Νοεμβρίου 2019, όντας ανοιχτή για το κοινό στις 7-10 του μήνα και για τον ειδικό τύπο και τους εμπόρους, το διήμερο 5-6 Νοεμβρίου.

Το σλόγκαν της φετινής έκθεση είναι η φράση: «Revolutionary Motion», που σημαίνει «επαναστατική κίνηση». Μαζί με την ψηφιακή αφίσα που δημοσιεύθηκε από την διοργάνωση, γίνεται σαφές ότι η φετινή EICMA θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις προτάσεις για το μέλλον της δίκυκλης αυτοκίνησης και το όραμα για την οδική πραγματικότητα που έρχεται.

Για την EICMA 2019 μίλησε ο Andrea Dell Orto, πρόεδρος της έκθεσης, λέγοντας: «Αυτό που θα κάνουν οι εταιρείες κατά την διάρκεια της έκθεσης μας, είναι να δείξουν μπροστά σε χιλιάδες επισκέπτες, τους καρπούς των επενδύσεων στην καινοτομία και την έρευνα, πριν τους βγάλουν στους δρόμους. Επίσης, είναι μια ευκαιρία να τιμήσουμε τον Leonardo Da Vinci, στην επέτειο των 500 ετών από τον θάνατό του, να αποτίσουμε φόρο τιμής στη ιδιοφυία του και στην συμβολή του για να ικανοποιήσει την επιθυμία του ανθρώπου για κίνηση»